IKT ledelse

Annonce

IKT ledelse

AB Clausen Rådgivende Ingeniører A/S er som noget nyt gået ind i IKT, hvor vi være med til at sætte standarter for hvordan det digitale kan implementeres og bruges i projekteringen. Sammen med de projekterende parter vil vores team finde en IKT løsning som opfylder de aktuelle behov, og hvis der er krav om det overholder IKT-bekendtgørelsen. 


Hos AB Clausen, vil vi udarbejde IKT specifikationer der er tilpasset hvert enkelt projekt, hvor vi tæt dialog med de projekterende parter vil finde en fælles standart, der sikrer en høj kvalitet af det digitale materiale.  Vi er blevet opdateret på det nye tillæg om digital projektering og de nye IKT-specifikationer fra Bips, hvorfor vi er klar til at rådgive om og udarbejde IKT til bygherre, projekterende parter og entreprenører.

 
Det unge og elektronisk stærke team vil koordinere bygningsmodeller mellem parterne. Bygningsmodellen bliver kvalitetsstyret, hvor vi bl.a. vil lave konsistenskontrol, kollisionskontroller mm. 


Vil du vide mere

Vil du blive høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med tilsyn eller andre af vores ydelser, sidder vi klar ved mailen eller telefonen til en uforpligtende snak. Send os en mail på eller ring på telefon 3030 8080. Du kan også læse mere om os på vores hjemmeside www.abclausen.dk
AB-Clausen

AB Clausen

AB Clausen er en rådgivende ingeniørvirksomhed med stærke grundværdier og kompetente medarbejdere. Vi er 100 procent konstruktionsorienterede med speciale inden for nybyggeri, ombygning og tilbygning.

 

Vi samarbejder med en lang række specialister og fagspecifikke virksomheder, som gør, at vi bedst muligt kan løfte hele det rådgivende ingeniørprojekt.

Kontaktinformation
AB Clausen
Valhøjs Alle 176
2610 Rødovre
Tlf:+45 3030 8080
Email: