Konstruktionstegninger og statiske beregninger

Annonce

Konstruktionstegninger og statiske beregninger

Når AB Clausen Rådgivende Ingeniører A/S indgår et samarbejde med arkitekter om udarbejdelse af statiske beregninger og konstruktionstegninger, vægter vi kommunikation og den løbende dialog meget højt. Vi fungerer gerne som sparringspartner helt tidligt i projekteringsfasen, da det er vores erfaring, at de bedste resultater opnås gennem et tæt samarbejde med udveksling af ideer og løsninger fra alle parter.

 

Vi tager ansvar for vores arbejde og sætter en dyd i at levere til tiden uden at gå på kompromis med kvaliteten. Tidsplanen og overholdelse af budgetterne er en høj prioritet for AB Clausen. Vi arbejder i et bredt udvalg af digitale værktøjer, som AutoCAD, Revit, StruSoft FEM-Design, Robot mm., og tilbyder konstruktionsrådgivning inden for alle slags entrepriser.

Læs mere om Rådgivende Virksomheder

 

Innovativ sparringspartner med fokus på løbende dialog

Vores specialisering og nichekompetencer inden for konstruktionsprojektering gør, at vi ofte fungerer som en innovativ samarbejds- og sparringspartner i hele processen. Der er altid fokus på at finde de optimale løsninger, hvor vi gerne udfordrer statikken med kreative ideer frem for at vælge den nemme, trivielle løsning. AB Clausens team består af dygtige fagfolk med mange års erfaring inden for konstruktioner. Fælles for os alle er, at vi byder ind med vores individuelle kompetencer, for at optimere arbejdsgange og minimere dine omkostninger. Vores specialisering og kapacitet sikrer, at vores konstruktionsprojekter leveres til tiden, på budget og i den rigtige kvalitet, men vi er mest kendt for vores kultur som proaktive og innovative ingeniører.

AB-Clausen

AB Clausen

AB Clausen er en rådgivende ingeniørvirksomhed med stærke grundværdier og kompetente medarbejdere. Vi er 100 procent konstruktionsorienterede med speciale inden for nybyggeri, ombygning og tilbygning.

 

Vi samarbejder med en lang række specialister og fagspecifikke virksomheder, som gør, at vi bedst muligt kan løfte hele det rådgivende ingeniørprojekt.

Kontaktinformation
AB Clausen
Valhøjs Alle 176
2610 Rødovre
Tlf:+45 3030 8080
Email: