Eksklusiv facadeplade kommer i 8 nye farver

Annonce

Eksklusiv facadeplade kommer i 8 nye farver

Cembrit udvider farvepaletten på Cembrit Transparent til i alt 15 forskellige farver og nuancer.

 

Facadeplader med transparent overfladebehandling giver en flot, silkemat overflade med et anderledes spil i facaden og er af samme grund et populært materiale på tegnestuerne. Siden Cembrit lancerede facadepladen Cembrit Transparent, har arkitekter efterspurgt endnu flere valgmuligheder og en større grad af spil og gennemsigtighed i pladerne. Denne efterspørgsel imødekommes nu, hvor Cembrit tilføjer yderligere otte farver og nuancer til sortimentet.

 

- Med den transparente overfladebehandling kommer fibercementen helt til sin ret, og pladen er enormt udtryksfuld med mere liv og dybde end normalt. Cembrit Transparent er bare et lækkert produkt, og de nye farver udvider arkitekternes designmuligheder markant, siger Jytte Lørum Tappe, som er projektkonsulent hos Cembrit for arkitekter i Jylland og på Fyn.

 

Lanceringen består af to helt nye basisfarver, grøn og blå, mens de øvrige er nye, mere transparente nuancer af eksisterende farver.

 

Cembrit Transparent er en eksklusiv, gennemfarvet facadeplade i fibercement med semitransparent, pigmenteret akrylmaling, der fremhæver strukturen og fibrene i materialet og har høj UV-beskyttelse. Fordi pladen er gennemfarvet, bevares et harmonisk udtryk også ved hjørner, udskæringer og vinduer.

 

Pladen er yderst robust og har et langt og stort set vedligeholdelsesfrit liv, selv under hårde vejrbetingelser. Den kommer med skårne og forseglede kanter samt et komplet tilbehørsprogram i matchende farver.

 

Ud over lanceringen af otte nye farver og nuancer introducerer Cembrit også et nyt ventilationsprofil i sort aluminium, som kan anvendes sammen med facadepladerne fx over døre og vinduer.

 

Cembrit Transparents nye farver kan ses hos udvalgte forhandlere og kan bestilles allerede nu. 

Om Cembrit

Cembrit er en af Europas førende virksomheder inden for fremstilling og salg af fibercementprodukter. Byggematerialer i fibercement har særdeles populære egenskaber, herunder et begrænset behov for vedligeholdelse, høj slidstyrke og et konkurrencedygtigt prisniveau.

 

Cembrit har sine rødder i Danmark og har siden 1927 arbejdet målrettet med at udvikle nye produkter og forædle fibercementens egenskaber. Cembrit tilbyder i dag en bred portefølje af produkter og løsninger inden for tag, facade, væg og loft til både nybygnings- og renoveringsprojekter.

 

Cembrit A/S er et af 17 datterselskaber i den internationale Cembrit-gruppe, der har 1.300 ansatte i mere end 20 lande. Produktionen af fibercementprodukter foregår på moderne faciliteter i Finland, Tjekkiet, Polen og Ungarn. Cembrit-gruppen ejes af det svenske konsortium Solix Group, og Cembrits danske hovedsæde ligger i Aalborg.

 

Læs mere på www.cembrit.dk.


 

Kontaktinformation
Cembrit A/S
Sohngårdsholmsvej 2
9100 Aalborg
Tlf:99 37 22 22
Email:  
Eksklusiv-facadeplade-kommer-i-8-nye-farver