Fokus på mobilvægge i Danmark

Annonce

Fokus på mobilvægge i Danmark

Deko har indgået en aftale med den store tyske og internationalt anerkendte virksomhed Dorma om eneforhandling af Dorma mobilvægge.

  

Med aftalen får Deko et stærkt produktsupplement til den eksisterende portefølje af folde- og mobilvægge, og det har stor betydning, da Deko oplever en stigende efterspørgsel efter fleksible løsninger i forbindelse med indretning af undervisningsinstitutioner, hotel- og konferenceområder samt kontorer.

Dorma står for at levere produkter af høj kvalitet, og det gælder ikke mindst deres mobilvægge, som Deko fremover bliver eneforhandler af i Danmark. Med den nye aftale får Deko ubetinget det største udbud af produkter inden for folde- og mobilvægge til det danske marked.

– Vi oplever en øget efterspørgsel efter fleksible løsninger især på hotel- og konferenceområdet og i forbindelse med renovering og nybygning af undervisningsinstitutioner. Nu, hvor vi får mulighed for at forhandle Dormas produkter, kan vi levere et ekstremt attraktivt tilbud til markedet, siger administrerende direktør for Deko, Peter Krogh.


På det internationale marked inden for sikkerhed og bygningsadgang er Dorma én af de allerstørste spillere, og på markedet for folde- og mobilvægge er den tyske virksomhed uden tvivl Europas førende. Det skyldes blandt andet, at virksomheden har fokus på en konstant udvikling og fremtidssikring af sine produkter.
 

De produkter, som Deko kommer til at forhandle i Danmark, besidder også særlige egenskaber, der endnu ikke er set hos eksisterende produktleverandører til det danske marked. Det gælder blandt andet den fuldautomatiske mobilvæg med selvkørende elementer og en serie af mobilvægge med en unik kombination af høj lydreduktion, lav vægt og tynde elementer.

- Det er afgørende for Deko at have en samarbejdspartner og produktleverandør, som har fokus på at udvikle sine produkter, så man hele tiden kan fremstå attraktiv i markedet. Aftalen med Dorma giver os mulighed for at styrke vores eksisterende produktportefølje med unikke højkvalitetsprodukter, der er fremtidssikret, og det vil være afgørende for vores ønske om at vækste på markedet for folde- og mobilvægge, siger Peter Krogh.

Med indgåelse af aftalen om forhandling af Dorma vægge har Deko besluttet, at deres afdeling AB Consult – der varetager salg og montage af folde- og mobilvægge - skifter navn til Deko. Det betyder, at produkter inden for folde- og mobilvægge og ydelser relateret hertil fremover markedsføres under Deko brandet. 

DEKO

DEKO p|s

Kontaktinformation
DEKO p|s
Mårkærvej 11
2630 Taastrup
Tlf:+45 43 55 77 11
Email: