DAMPA Clip-In Kassette

Annonce

DAMPA Clip-In Kassette

 

DAMPA Kassetter i stål eller aluminium sikrer en enestående funktionalitet og muligheden for at sætte sit personlige præg på designet af loftet.

 

Et utal af kombinationsmuligheder, giver frihed til at designe loftet ved at vælge mellem forskellige materialer, dimensioner, farver, perforationsmønstre, akustikfilt og kanter.

DAMPA Kassetter sikrer et suverænt akustisk miljø, der kan tilpasses specifikke krav til efterklangstid, også i Klasse A.

 

Kassetterne er rengøringsvenlige og fås som hygiejneloft.

 

Et DAMPA Kassetteloft giver mulighed for integration af lys, køl, ventilation og andre funktioner.

Med DAMPA Kassetter kan der skabes forskellige udtryk i loftdesignet. Ønskes en ubrudt overflade vælges en skarpkantet løsning. En faset kant giver derimod et kvadratisk udtryk til loftet.

 

Clip-In eller T-bæreskinnerne er skjulte eller synlige, begge typer er hurtige og effektive at installere. Kassetter er nemme at demontere med DAMPAs særlige nedtagningsværktøj.

Dampa

Dampa

Løsninger til skabelse af smuk arkitektur med kurver og skræddersyede overflader er en DAMPA kernekompetence. I tæt samarbejde med arkitekter og samarbejdspartnere løser vi de udfordringer, der dukker op i ethvert byggeprojekt. 

 

Kontaktinformation
Dampa ApS
Højeløkkevej 4A
5690 Tommerup
Tlf:+ 45 63 76 13 00
Email: