Sticks’n’Sushi får ny eksklusiv LED belysningsløsning

Annonce

Sticks’n’Sushi får ny eksklusiv LED belysningsløsning

To af Sticks’n’Sushis restauranter har fået skræddersyet en ny og effektiv belysningsløsning, der imødekommer Sticks’n’Sushis overordnede ambition om kvalitet og eksklusivitet.

Restauranterne i Tivoli Hotel og på Rungsted havn har fået installeret en LED belysningsløsning i høj kvalitet, der kan bidrage til en specielle og luksiriøse stemning, som sushi-kæden er kendt for.  

Du kan læse mere om vores samarbejde med Sticks’n’Sushi   her
Normasym

Normasym

Normasym er stiftet af den danske iværksætter Rune Søgaard Larsen. Virksomhedens hovedkontor befinder sig i København og produktionen finder sted i Sydkorea. Normasym skaber i samarbejde med ledende lysdesignere og ingeniører energibesparende belysningsarmaturer, som henvender sig til det professionelle marked.

 

Normasym blev skabt for at imødekomme den stadig stigende efterspørgsel på grønne løsninger i byggeriet. Samarbejdet med lysdesignere, ingeniører og Danmarks Teknologiske Institut har hidtil resulteret i udviklingen af de mest energieffektive belysningsarmaturer på markedet i dag. Naturligvis har dette skabt en stor interesse fra både bygherrer, arkitekter og rådgivende ingeniører rundt omkring i verden.

Kontaktinformation
Normasym
Kattegatvej 39
2150 København
Tlf:+45 71995825
Email: