Svendborg Kraftvarme A/S: massiv energibesparelse med ny LED belysningsløsning

Annonce

Svendborg Kraftvarme A/S: massiv energibesparelse med ny LED belysningsløsning

Svendborg Kraftvarme A/S ønskede en miljørigtig og energibesparende løsning. I samarbejde med Normasym fik Svendborg Kraftvarme A/S en unik belysningsløsning, der levede op til alle forventninger. 

Svendborg Kraftvarme A/S stod overfor en belysningsudfordring. Faciliteterne blev oplyst af store gamle 400W højtryksnatriumlamper og halogenlamper, som havde gulligt lys i dårlig kvalitet. Denne belysningsløsning medførte desuden store energiudgifter samt regelmæssig vedligeholdelse og udskiftning.

Du kan læse mere om, hvordan Normasym løste Svendborg Kraftvarme A/S's udfordring her

 

Normasym

Normasym

Normasym er stiftet af den danske iværksætter Rune Søgaard Larsen. Virksomhedens hovedkontor befinder sig i København og produktionen finder sted i Sydkorea. Normasym skaber i samarbejde med ledende lysdesignere og ingeniører energibesparende belysningsarmaturer, som henvender sig til det professionelle marked.

 

Normasym blev skabt for at imødekomme den stadig stigende efterspørgsel på grønne løsninger i byggeriet. Samarbejdet med lysdesignere, ingeniører og Danmarks Teknologiske Institut har hidtil resulteret i udviklingen af de mest energieffektive belysningsarmaturer på markedet i dag. Naturligvis har dette skabt en stor interesse fra både bygherrer, arkitekter og rådgivende ingeniører rundt omkring i verden.

Kontaktinformation
Normasym
Kattegatvej 39
2150 København
Tlf:+45 71995825
Email: