RISING: Schønherr fortæller om det grønne byrum

Annonce

RISING: Schønherr fortæller om det grønne byrum

I dag lyder startskuddet til den internationale arkitektfestival, RISING Architecture Week, der finder sted i årets europæiske kulturby, Aarhus. RISING faciliterer debatter og foredrag, der dykker ned i arkitekturens rolle med blik på innovative løsninger af det fælles rum. Samtalen sættes i gang for at komme nærmere de muligheder og udfordringer, arkitekturen møder nu og i morgen.

Hvad lærer byen Bispetorv – og omvendt?

Under RISING Architecture Week inviterer Schønherr onsdag d. 13. september til Walk and Talk på Bispetorv, hvor kommunikationschef, Holger Dahl, vil fortælle om torvets tilblivelse. Arbejdet med Bispetorv er en direkte udløber af Schønherrs byrumseksperimenter under Aarhus Festuge fra 2010 til 2014: Skoven på Store Torv, Byparken og Banegårdspladsen. Disse eksperimenter viste, hvordan en levende by kan udfordre sine fysiske rammer – og hvordan byens borgere kan involveres, når nye rum skal skabes.

Så kom ned til midtbyens nye åndehul ved Domkirken og nyd et glas bobler under træerne, mens Holger Dahl fortæller om Bispetorvs fortid, nutid – og mulige fremtid.

Tilmelding til Walk and Talk:


Mødested og tidspunkt:
Ved foden af Christian X’s statue på Bispetorv
Kl. 16.00

Schonherr

Schønherr

Schønherr er grundlagt i 1984 af Torben Schønherr. Virksomheden er et aktieselskab ejet af Rikke Juul Gram og Nina Jensen.
Tegnestuen har kontorer i København og Aarhus, hvor vi tilsammen har ca. 38 planlæggere, landskabsarkitekter og arkitekter samt 8 tekniske/administrative medarbejdere ansat.

Kontaktinformation
Schønherr
Klosterport 4A, 1. sal
8000 Århus C
Tlf:86 18 69 00
Email: