RISING: Schønherr fortæller om det grønne byrum

Annonce

RISING: Schønherr fortæller om det grønne byrum

I dag lyder startskuddet til den internationale arkitektfestival, RISING Architecture Week, der finder sted i årets europæiske kulturby, Aarhus. RISING faciliterer debatter og foredrag, der dykker ned i arkitekturens rolle med blik på innovative løsninger af det fælles rum. Samtalen sættes i gang for at komme nærmere de muligheder og udfordringer, arkitekturen møder nu og i morgen.

Hvad lærer byen Bispetorv – og omvendt?

Under RISING Architecture Week inviterer Schønherr onsdag d. 13. september til Walk and Talk på Bispetorv, hvor kommunikationschef, Holger Dahl, vil fortælle om torvets tilblivelse. Arbejdet med Bispetorv er en direkte udløber af Schønherrs byrumseksperimenter under Aarhus Festuge fra 2010 til 2014: Skoven på Store Torv, Byparken og Banegårdspladsen. Disse eksperimenter viste, hvordan en levende by kan udfordre sine fysiske rammer – og hvordan byens borgere kan involveres, når nye rum skal skabes.

Så kom ned til midtbyens nye åndehul ved Domkirken og nyd et glas bobler under træerne, mens Holger Dahl fortæller om Bispetorvs fortid, nutid – og mulige fremtid.

Tilmelding til Walk and Talk:


Mødested og tidspunkt:
Ved foden af Christian X’s statue på Bispetorv
Kl. 16.00

Schonherr

SCHØNHERR

Schønherr Landskab er en dansk arkitektgruppe grundlagt af Torben Schønherr i 1984 og er et af Nordens største arkitektvirksomheder indenfor landskab og planlægning. Arkitektvirksomheden er i dag ejet af Rikke Juul Gram og Nina Jensen. Tegnestuen har tilsammen 43 planlæggere, landskabsarkitekter og arkitekter samt 8 tekniske/administrative medarbejdere fordelt på to kontorer i henholdsvis København og Aarhus. 

I 2016 udnævnte Schønherr fem erfarne medarbejdere - Lars Nybye Michel, Rasmus Stougaard, Mi Koudal Randlev, Sanne Slot Hansen og Andrew Place - til associerede partnere. De associerede partnere skal i fremtiden bidrage til yderligere at udvikle og raffinere den faglige platform. Desuden vil de stå for målrettede akkvisitionsaktiviter og netværksudvikling inden for forskellige ekspertiseområder, som blandt andet rummer kulturarv, bygningsdesign, infrastruktur, bygningsrelateret landskabskunst, parker og planlægning.

Schønherr beskæftiger sig med planlægning og design af det ubebyggede rum og har en bred erfaring i at løse opgaver inden for by- og landskabsarkitektur - på alle niveauer - i alle skalaer - fra overordnede analyser og ideoplæg til konkret projektering og eksekvering.

Vores ydelser er organiseret under de overordnede områder: Planlægning og Analyser, Infrastruktur, By- og Landskabsarkitektur, Klimaarkitektur og Kulturarv.

Kontaktinformation
Schønherr
Klosterport 4A, 1. sal
8000 Århus C
Tlf:86 18 69 00
Email: