Skab forretning med en ny grøn forretningsmodel

Annonce

Skab forretning med en ny grøn forretningsmodel

Væksthus Hovedstadsregionen rekrutterer virksomheder til et støttet projekt.

 

Vil du have faglig og økonomisk hjælp til at udvikle en ny bæredygtig forretningsstrategi med vækstpotentiale, og ligger din virksomhed i Region Hovedstaden? Så er chancen her nu.

 

Byggebranchen er i fuld gang med grøn omstilling. Arkitekter og bygherrer har fået øjnene op for nødvendigheden og den mulige værdiskabelse, når man bygger bæredygtigt og bevarer værdien af de materialer, der anvendes. 

 

Det kræver innovative virksomheder, der kan levere de produkter og ydelser, der i stigende grad efterspørges - særligt i forbindelse med certificerede bygninger. Mange traditionelle virksomheder har derfor brug for at gentænke deres produktion og deres produkter, og det er det, man nu kan få støtte til. 

Læs mere om Bæredygtighed  

God og billig måde at komme i gang

Væksthus Hovedstadsregionen rekrutterer virksomheder i alle brancher til det tredje og sidste hold under "Grøn vækst via grønne forretningsmodeller". Projektet har plads til 8-10 virksomheder med start september 2017. For en investering på 50.000 kroner kan man få konsulenttimer efter eget valg for 180.000 kroner.

 

Det kan for eksempel være hjælp til markedsføring af bæredygtige tiltag, udvikling af nye materialer eller etablering af nye partnerskaber. Kravet er blot, at det rummer et vækstpotentiale og samtidig gavner miljøet, og så skal topledelsen være motiveret for at se på hele sin forretningsmodel med nye øjne.

Vugge til Vugge ApS indgår i væksthusets projektteam som konsulent i grønne forretningsmodeller og er med til at hjælpe virksomhederne under hele forløbet. Deltagerne bestemmer selv, hvilken konsulent de vil benytte sig af til det individuelle udviklingsarbejde. 
 

"Vi oplever, at mange virksomheder er usikre på, hvordan de kommer i gang med cirkulær økonomi og grøn omstilling. Det her er i hvert fald en billig og effektiv måde at få en masse hjælp til at få startet. Hvis man allerede er i gang selv, kan det også være en god anledning til at opfordre leverandører eller kunder til at deltage," siger direktør Annette Hastrup. 

Vugge til Vugge har stor erfaring med at hjælpe virksomheder i byggebranchen i gang med grønne forretningsmodeller. Ofte er de startet med en eller anden form for støtteordning. Det gælder blandt andre KALK, Troldtekt, Komproment, Advance Nonwoven og Egetæpper.

Vugge-til-Vugge

Vugge til Vugge

Vugge til Vugge ApS omstiller virksomheder til cirkulær økonomi og certificerer produkter efter Cradle to Cradle standarden. Målet er en ren, mangfoldig verden uden spild, hvor forbrug og produktion er til gavn for miljø og mennesker. For hver enkelt virksomhed er det samtidig god forretning.  Det er vores vision, at Cradle to Cradle vil spille en afgørende rolle i den grønne omstilling, og at vi får hele Danmark med.

Kontaktinformation
Vugge til Vugge ApS
Ingolfs Allé 39
2300 København S
Tlf:+45 2428 9369
Email: