byggros-nyhed-uge-17-786

Sedumtag fra BG Byggros hos Danmarks største byggeudstilling

Båks modulhuse har i samarbejde med BG Byggros fået frodigt danskproduceret sedumtag på toppen efter etableringen af 65 m2 BGreen-it Sedumbakker. Udstillingen åbner således helt nye muligheder for BG Byggros’ kunder og interessenter, nemlig muligheden for at komme helt tæt på alt-i-ét systemløsningen og mærke kvaliteten.

25 graders taghældning – hvis det kan lade sig gøre her, kan det lade sig gøre alle steder

- Hvis det kan lade sig gøre at få succes med et grønt, sundt sedumtag på disse stejle tage med en hældning på 25 grader, kan det lade sig gøre alle steder. Og det har vi styr på. Den stejle hældning er den sværeste præmis ift. at lykkedes med grønne tage bl.a. fordi fordampningen er særlig stor, når tagfladen er vinklet direkte mod solen, og vandreservoiret grundet hældningen er begrænset sammenlignet med flade tage.

 

– Anlægsgartner og teknisk konsulent, Jesper Staal.

 

byggros

 

En unik mulighed for at komme helt tæt på det grønne tag og mærke kvaliteten

Udstillingen åbner helt nye muligheder for BG Byggros’ kunder og interessenter, nemlig muligheden for at komme helt tæt på alt-i-ét systemløsningen og mærke kvaliteten.

 

- Dette referenceprojekt er et godt eksempel på, hvordan etablering af sedumbakkerne skal håndteres ved tagfoden, langs vindskederne og i rygningen langs rygningsudluftningen. Derudover vender de fire tagflader mod hver deres verdenshjørne, og da planter vækstmæssigt reagerer forskelligt på geografisk orientering og lys, er dette en virkelig god case til generelt at formidle plantevækst og naturens påvirkning på projekter af forskellig art.

 

– Anlægsgartner og teknisk konsulent, Jesper Staal.

 

 

Udstillingen er bemandet alle weekender kl. 10:30 – 15:30

Det grønne tag komplimenterer byggeriets fokus på natur og stilrent design, og BG Byggros opfordrer alle til at kigge forbi. Båks har bemanding ved udstillingshusene alle weekender i tidsrummet 10.30 - 15.30, hvor der også er mulighed for at stille spørgsmål og få katalog fra BG Byggros udleveret.

 

 

Synergier i værdikæden – kvalitet og enkelthed

BG Byggros og Båks trækker på samme løsningsfilosofi og derfor var samarbejdet nærliggende for begge parter. Både Båks færdig hus-koncept og BG Byggros’ ALT I ÉT-system til grønne tage er udviklet således, at løsningen gør det legende let for kunden at få et unikt færdigt produkt uden bøvl og at kvalitet er en grundpræmis i hele værdikæden.

 

Anlægsår: 2023
EPD: Ja
System: BGreen-it Sedumbakker

Kontaktinformation