5 grunde til at bruge en saxlift

Annonce

5 grunde til at bruge en saxlift

Du kan leje både diesel – og eldrevne saxlifte hos Cramo. Vores saxlifte kan både bruges til indendørs og udendørsbrug, og deres stabile konstruktion gør arbejdsbetingelserne endnu bedre.

 


Du skal bruge en saxlift fordi:

·       Øget produktivitet, grundet bedre arbejdsbetingelser.

·       Stabil arbejdsplatform, i alle højder.

·       Plads til arbejdsredskaber på platformen.

·       Mange af vores saxlifte kan komme igennem smalle åbninger, og er terrængående.

·       Du behøver kun 1 person til at betjene saxliften.

TIP: Hvis du har lejet en eldreven saxlift, husk da at sætte den til opladning ved fyraften.

 

Lej din saxlift hos Cramo:

Cramo har saxlifte i mange størrelser og modeller, og fås i en platformshøjde på mellem 5,8-18 m. og med en løftekapacitet fra 227-1134 kg.
De større saxlifte, der har støtteben er selv-nivellerende. Det betyder, at når man sætter støttebenene til, sørger liften selv for at være horisontal, så den ikke vælter. Eldrevne saxlifte er monteret med afsmitningsfrie dæk. Vi har en saxlift til enhver opgave, både store og små størrelser.
Se et udvalg af vores saxlifte her: http://ekatalog.dk/Cramo/Lejeguide_02_16/index.html#44
Vi har den saxlift du skal bruge, ring på tlf. 70 110 210 for mere information om vores saxlifte.

Liftopmåling:

Når du skal finde den rigtige lift, er det vigtigt at måle afstand fra jorden og til arbejdsstedet. Du skal tage højde for om maskinen kan komme igennem de indgange der er, hvilket terræn maskinen skal over, om liften skal have platformsudskud osv.
Kontakt Cramo på tlf.  70 110 210 og du undgår alle de bekymringer! Vi sender en konsulent ud, som hjælper med at måle op, og gennemgår stedet, for at kunne vælge den rette lift til dig!
Skulle vi imod alle odds have valgt en forkert lift, skifter vi straks liften ud med den rigtige – uden beregning naturligvis! 
cramo

Cramo Adapteo

Cramo Adapteo er repræsenteret på de følgende markeder: Finland, Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Letland og Litauen. Og flere markeder følger.

Kontaktinformation
Cramo Adapteo
Fabriksparken 30-32
2600 Glostrup
Tlf:+45 4528 1044
Email: