CEO vil styrke forretning gennem innovationsproces

Annonce

CEO vil styrke forretning gennem innovationsproces


Gennem de sidste 8 måneder har udlejningsvirksomheden Cramo, været igennem en omfattende proces med Gramstrup+CO/Permanent Beta. Både medarbejdere og kunder har været med i workshops undervejs, så man kunne finde den bedste løsning. Opgaven var bl.a. at skabe et nyt kundefokus og flere forretningsmuligheder gennem innovation.


Cramo A/S beskæftiger ca. 100 medarbejdere i syv afdelinger i Danmark og er blandt landets førende virksomheder inden for udlejning af entreprenørmateriel samt bygge- og anlægsmaskiner. Der skal være noget om lifte da det er et fokus område. 
Lasse Wittrup Ludvigsen er CEO for Cramo A/S, og har været projektleder i hele denne proces. 
“Jeg har bl.a. lært gennem projektet her, at være en autentisk leder. Hvis man tør være sårbar overfor sine ansatte, og vise at man ikke selv har alle svarene, men at de lige så vel kan bidrage med den næste afgørende løsning i virksomheden, så giver det så meget tilbage fra medarbejderne”

Lasse Wittrup Ludvigsens indledende hypotese var, at Cramo var for produktfokuseret, og at virksomheden skulle udvikle sig mod at blive mere kunde- og serviceorienteret. Allerede efter få observationer på Cramos depoter stod det dog klart for Gramstrup+Co/Permanent Beta, at det modsatte var tilfældet. Cramo ydede rigelig service, endda i en grad, hvor det var økonomisk uhensigtsmæssigt, da servicen ikke altid var proportional med ordrestørrelsen.


Ved projektets afslutning modtog Cramo en samlet strategi- og indsatsplan, som efter Gramstrup+CO/Permanent Betas overbevisning, vil føre til en markant omsætnings- og indtjenings stigning for Cramo A/S, ved fuld gennemførelse. Noget om at vi har arbejdet efter design metoder og har valideret med business cases så man er mere sikker på at indsatserne kommer til at bære frugt.


Du kan læse mere om projektet her: http://danskdesigncenter.dk/da/ceo-blev-projektleder-innovationsproces

cramo

Cramo Adapteo

Cramo Adapteo er repræsenteret på de følgende markeder: Finland, Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Letland og Litauen. Og flere markeder følger.

Kontaktinformation
Cramo Adapteo
Fabriksparken 30-32
2600 Glostrup
Tlf:+45 4528 1044
Email: