UHPC: Et materiale med ubegrænsede muligheder



Siden 2001 har Hi-Con udnyttet potentialerne i højstyrkebeton til blandt andet at udvikle tynde og skræddersyede altaner, trapper og facader til både renovering og nybyg. Det gennemtestede og dokumenterede materiale - CRC i2® - gør, at virksomheden har verdens bedst dokumenterede højstyrkebeton, som de kender ned i detaljen og ved, hvordan reagerer i forhold til både belastning, holdbarhed og brand.

Blandt nogle af de projekter, hvortil Hi-Con har bidraget med viden omkring deres nye generation af højstyrkebeton, CRC i2® og leveret elementer med æstetiske, spektakulære og minimalistiske de-signs nævnes Frihavns Tårnet (Praksis Arkitekter), Ørestad Plejeboliger (JJW Arkitekter), Syddansk Universitet (C.F. Møller) & Per Aarsleff Domicilen (Arkitema A/S).


Trappe i højstyrkebeton i Per Aarsleffs nye kontorbygning i Viby, Aarhus. Hi-Con leverer både musetrapper, spindeltrapper, vindeltrapper samt trapper med vanger.

Læs mere om Facader

Højstyrkebetonens egenskaber

Hi-Con arbejder konstant med at udforske og udvikle højstyrkebetonens potentialer og egenskaber til at skabe premium arkitektur uden at gå på kompromis med materialets styrke og holdbarhed. De unikke og slanke produkter kombinerer den frie formgivning med en styrke, der er at finde i stålet og en holdbarhed, der er større end både stålet og almindelig beton. Denne kombination gør Hi-Cons højstyrkebeton anvendelig i omgivelser, hvor der er behov for komplekse og slanke forme samt unikke strukturelle egenskaber.

Med højstyrkebeton fra Hi-Con er du garanteret:

- Et slankt og minimalistisk design

- En styrke næsten som stål

- Frihed i formgivning og æstetisk de-sign

- 100+ års holdbarhed

- Mindre vedligehold

- Brandsikkerhed

Altaner i højstyrkebeton på plejeboliger i Ørestaden, København. Hi-Con leverer både tynde altanbunde, altaner med brystninger, udkragede altaner samt altaner på søjler og bjælker.

Hi-Con vil gøre drømme til virkelighed i højstyrkebeton

Hos Hi-Con er det vigtigt, at der er plads til at drømme i højstyrkebeton, at prøve det uprøvede og tænke i innovative løsninger, som udfordrer de kendte former, funktioner og æstetiske ud-tryk.

Besøg Hi-Con på www.hi-con.dk eller på deres blog www.hiconsite.wordpress.com

Kontaktinformation

  • Hi-Con A/S
  • Hjallerup Erhvervspark 1, 9320, Hjallerup
  • Tlf: +45 9828 3720
  • Web: http://www.hi-con.dk
  • Email : contact@hi-con.dk