Unikke og utrolig smukke natursten


Natursten af helt særlig kvalitet er noget af det, der i sandhed kan få et hjem til at skille sig ud og fremstå med en elegance, der kan tage pusten fra de fleste.

 

Der findes bordplader og så findes der den slags bordplader, som folk falder i staver over – flotte borplader i natursten med smukke mønstre og helt specielle aftegninger i fladerne. Dem finder du i Næstved Flisecenter. Hentet hjem fra hele verden og udskåret på specialmål i flisecentrets eget skæreri.

 

Der findes få steder, som på en gang har adgang til nogle af verdens fineste sten og samtidig har kapaciteten til at skære i specialmål og vejlede køberen hele vejen fra tanke til færdig projekt – det kan vi hos Næstved Flisecenter, som er landets eneste flisecenter med eget skæreri.

 

Her findes mere en 50 forskellige unikke sten udover de mere almindelige, vi har på lager. Vi har adgang til endnu flere via vores gode leverandører, så alt kan mere eller mindre skaffes hjem.

Og lige nu har vi den fornøjelse at præsentere nye meget attraktive natursten:

Brown Silk 

En unik brun kvartsit, som brydes i Brasilien. Den har et specielt spil i fladen, som nærmest bølger og ligner silke.

Fra: 6.750,- inkl. moms pr. m2


Pannonia Grün 

En grøn skifer-type der brydes i Østrig. Pannonia Grün har en rolig bølgende struktur i grønne lyse nuancer med en meget mørk og fast grundflade.

Fra: 4.375,- inkl. moms pr. m2.