En verden af fliser, klinker & natursten

Et omfangsrigt lager, eget skæreri og lang erfaring er hemmeligheden bag Næstved Flisecenters succes med specialtilpassede fliser og natursten til private og professionelle.

Tekst af Rune H. Jensen

Med et lager på 80.000 m2 har Næstved Flisecenter Sjællands største beholdning af alt i fliser, klinker og natursten. Det omfangsrige udvalg sikrer en hurtig levering og dækker alle æstetiske ønsker fra det ekspressive til det mere minimalistiske – fra f.eks. keramiske fliser med træ-look til et mere råt og cementlignende udtryk.


Professionelle problemknusere

Naturstenene i granit, marmor og skifer kommer fra hele verden, og Næstved Flisecenter importerer primært natursten fra Italien, Portugal, Tyskland, Sverige og Norge. Tilsvarende hentes de keramiske fliser fra de førende og mest innovative leverandører i lande såsom Italien, Tyskland, Spanien, Portugal og Holland.

- Nøgleordene er, at vi er problemløsere og løsningsorienterede. Og vi kan tage alle typer opgaver, store som små. Så vi leverer både til mindre opgaver for private og store projekter til f.eks. svømmehaller, bilhuse, lejlighedsrenoveringer, hospitaler, nybyggeri og konceptbutikker, fortæller Ronni Mark Nielsen, projektchef hos Næstved Flisecenter.

Det betydelige udvalg og produktkvaliteten har bund i lange relationer ofte bygget op over flere årtier af Næstved Flisecenter, der i dag har ca. 25 ansatte:

- Vi er en familievirksomhed med over 40 års erfaring fra branchen. Grundstenen til Næstved Flisecenter blev lagt i 1970’erne af Verner Moesgaard Jensen, og i dag står anden generation, sønnen Jens Jensen, i spidsen for firmaet, hvor også både hans hustru og søn arbejder. Vi leverer i dag til alle typer opgaver i Danmark og Norden, og kunderne er ofte private eller professionelle som arkitekter, entreprenører, bygherrer og håndværkere.

 

 

Læs mere om

Belægninger

 

 

Eget skæreri

Et afgørende element for at kunne betjene så varierede opgave- og materialetyper er foruden den betragtelige lagerstørrelse firmaets eget skæreri:

- På vores skæreri med tre ansatte stenhuggere skærer og polerer vi i granit, marmor og skifer m.v. Det kan f.eks. være nye bordplader til køkken eller badeværelse, så det passer præcist og ser godt ud. Alt kan kort sagt produceres og customizes. Og så har vi alle følgeprodukter, så man f.eks. kan få et komplet badeværelse, siger Ronni Mark Nielsen.

 

 

Butik og messer

Der er fem eksterne konsulenter i firmaets projektafdeling, der rejser rundt i hele landet og rådgiver kunder som arkitekter, bygherrer, ingeniører, murere og typehusproducenter. I Næstved Flisecenters butik kommer der – primært private – kunder fra hele Sjælland og ser på produkterne, og firmaet har desuden egen lastbil til leverancer til hele Sjælland. 

 

Læs også

Spot på træets rolle i arkitekturen

 

Virksomheden deltager løbende på messer og således også på den internationale Architect@work-udstilling, der løber af stablen d. 25.-26. maj 2016 i Forum i København med temaet ”Træ og arkitektur”.