Berøringsfri armaturer er sikre og nemme at bruge – og hjælper samtidig med at spare vand og energi

På trods af at være en af vores mest dyrebare, naturlige ressource, bliver vand ofte spildt unødigt. Berøringsfri armaturer gøre hverdagen lettere - og gør brugen af vand mere bæredygtig. Vandet stopper automatisk med at løbe, når du fjerner hænderne fra armaturets sensorområde og sparer derfor både vand og energi.


De berøringsfri armaturer har vist deres værd på offentlige steder, men det er ikke kun her at det er en rigtig god løsning – det er det også i det private hjem. Oras armaturerne er tidløse og moderne i designet og er udviklet med omtanke for brugerkomforten og holdbarheden. De berøringsfri armaturer gør brugen af vand til en fornøjelig oplevelse – på en bæredygtig måde.


Oras berøringsfri armaturer forbedrer ikke kun hygiejnen, de hjælper også med at spare vand og energi. Du kan sænke dit vandforbrug med helt op til 50% ved, at udskifte dine traditionelle armaturer til berøringsfri modeller. Dette skyldes, at luftblanderen i armaturet lukker mindre vand igennem samtidig med, at der blandes luft i – på denne måde mærker du ikke, at der rent faktisk kommer en mindre mængde vand ud af armaturet. Der lukkes automatisk for vandet, når sensoren ikke længere aktiveres.


God håndhygiejne er vigtigt, hvis man vil mindske spredningen af bakterier. Det er især om efteråret, når vinteren nærmer sig, at man risikerer at løbe ind i en omgang influenza. Berøringsfri armaturer er nemme, at holde rene – hvilket er med til, at øge hygiejnen yderligere. Da du ikke behøver, at røre ved armaturet for at åbne det, betyder det at det forbliver fri for fedtede fingeraftryk og vanddråber. Hygiejnen i hjemmet forbedres også generelt, da spredningen af bakterier fra armatur til andre overflader mindskes.


Sikkerheden er en anden fordel ved de berøringsfri armaturer, hvilket er særlig vigtigt i hjem med børn og ældre. Sensoren aktiverer armaturet, når den registrerer hænderne under tuden – der lukkes automatisk for vandet, når hænderne fjernes fra sensorområdet.


Grundet brugervenligheden og det bæredygtige aspekt, er berøringsfri armaturer til det private hjem blevet endnu mere populære. Der er dog situationer, hvor et berøringsfri armatur ikke helt kan løse ens behov – f.eks. når du skal tappe et glas koldt vand. Hvad er løsningen så? Et hybrid armatur, der kombinerer de bedste funktioner fra et traditionelt armatur og et berøringsfri armatur.


Sådan bruger du et hybrid armatur

Forestil dig, at du laver middag i køkkenet - pasta og kødboller, det kan let blive rodet. Med et hybrid armatur er alt lidt nemmere i køkkenet.


Du kan fylde gryden med koldt vand til pastaen, ved hjælp af det manuelle greb. Når du er færdig med at forberede kødbollerne, kan du nemt vaske dine hænder ved hjælp af den berøringsfri funktion i armaturet – helt uden, at armaturet svines til. Når du bruger den berøringsfri funktion, får du vand i en forblandet temperatur efter eget valg. Forestil dig, hvordan armaturet havde set ud, hvis du havde brugt de manuelle greb med de fedtede fingre. Den berøringsfri funktion gør også madlavningen mere hygiejnisk, da du ikke behøver at berøre armaturet efter håndtering af råt kød.


Læs mere om vores berøringsfri armaturer her


Du kan også vores udvalg af hybrid armaturer her

Kontaktinformation

  • Oras Armatur A/S
  • Strevelinsvej 12, 7000, Fredericia
  • Tlf: 75 95 74 33
  • Web: http://www.oras.com/
  • Email: Info.Denmark@oras.com