Oras lancerer Oras Apollo bruseserien i et moderne og stilrent design

 

Få mest ud af din tid i brusebadet. Det kan nogle gange betyde, at du synger for fuld udblæsning.

 

Den eksisterende Oras Apollo bruseserie er blevet udvidet med nye håndbrusere og brusersæt. Nyt design og forbedret komfort, gør Oras Apollo til en moderne og konkurrencedygtig bruserløsning.

 

Komforten i Oras Apollo håndbruserne er blevet forbedret med større bruserhoveder (95 mm), der giver mulighed for, at vælge mellem tre stråletyper – for en mere personlig bruseoplevelse. Det nye, universelle design er baseret på lige og geometriske former, blødere kanter og passer sammen med nutidens design.

 

Med forbedret komfort og moderniseret design, er Oras Apollo bruseserien et konkurrencedygtigt og omkostningseffektivt valg.

 

Oras Apollo - en løsning til enhver lejlighed

 

Oras Group er en stærk europæisk leverandør af sanitetsartikler: markedsleder i Norden og førende i det kontinentale Europa. Virksomhedens mission er, at gøre brugen af vand let på en bæredygtig måde – visionen er, at blive europæisk markedsleder på avancerede sanitetsartikler. Oras Group har to stærke brands, Oras og Hansa. Hovedkontoret ligger i Rauma, Finland, og virksomheden har fire fabrikker: Burglengenfeld (Tyskland), Kralovice (Tjekkiet), Olesno (Polen) og Rauma (Finland). Oras Group har 1.400 ansatte fordelt på 20 lande. Oras Group er ejet af Oras Invest, et familieejet selskab.

Kontaktinformation

  • Oras Armatur A/S
  • Strevelinsvej 12, 7000, Fredericia
  • Tlf: 75 95 74 33
  • Web: http://www.oras.com/
  • Email: Info.Denmark@oras.com