Oras opruster i Danmark

 

Kasper Thomsen er ny landechef for Oras i Danmark, og han er ansvarlig for, at armaturproducenten i de kommende år vinder markedsandele.

 

Armaturproducenten Oras styrker organisationen med flere medarbejdere og en ny landechef. Oprustningen sker, fordi virksomheden har store ambitioner om at vækste og vinde markedsandele i Danmark.

 

38-årige Kasper Thomsen er for nylig blevet ansat som ny dansk landechef i Oras Armatur A/S, og en af de første ting, han har stået i spidsen for, er at ansætte flere medarbejdere.

 

Oras Armatur med base i Fredericia er en del af den finske koncern, Oras Group, der er førende inden for berøringsfri og elektroniske armaturer. Med ansættelserne er Oras i Danmark nu oppe på det højeste antal medarbejdere i lang tid.

 

Øget servicering

Oprustningen sker i henhold til Oras-koncernens nordiske strategi, og fordi Oras har store ambitioner på det danske marked. De ambitioner skal Kasper Thomsen være med til at indfri.

 

”I de kommende år vil vi vinde markedsandele på berøringsfri armaturer tilbage, og vi vil vækste på etgrebs-armaturer. Væksten skal komme gennem et tættere samarbejde med VVS-grossister og installatører, og derfor vil vi være mere synlige. Vi opruster blandt andet for at være flere til at servicere vores partnere,” siger Kasper Thomsen, der kommer fra en stilling som salgschef hos Samsung i Danmark.

 

71 år med kvalitet

Oras blev grundlagt i Finland i 1945 og har nu 1400 medarbejdere på verdensplan. Virksomheden har eksisteret i Danmark siden 1982.

 

”Vi er kendt for kvalitet, komfort, vandbesparelse og design, og jeg ser frem til at være med til at få endnu flere til at købe Oras-produkter,” fortæller Kasper Thomsen.

 

Han har overtaget stillingen som landechef efter Thomas Søndergaard, der stoppede i foråret.

Kontaktinformation

  • Oras Armatur A/S
  • Strevelinsvej 12, 7000, Fredericia
  • Tlf: 75 95 74 33
  • Web: http://www.oras.com/
  • Email: Info.Denmark@oras.com