Water is worth loving …

Oras designede sine første armaturer i 1960’erne. Lige siden har design været hovedingrediensen i Oras’ succes. Som repræsentant for den konstante udvikling og det seneste tidløse design har Oras skabt endnu et berøringsfrit armatur i Oras Electra-serien


Konstant produktudvikling har placeret Oras som en af Europas førende producenter af armaturer. Således blev Oras’ såkaldte Øko-knap udviklet allerede for 35 år siden for at spare vand og energi. Som udtryk for Oras’ tradition for at lytte til forbrugernes behov og omsætte dem til brugbart design. Derfor er eksempelvis brugervenlighed sammen med kvalitet og tidløst design gennemgående træk i alle Oras’ produkter.


Og derfor blev også det internationale fokus på god håndhygiejne et fokus område for Oras. For at bidrage til at mindske spredningen af pandemier som influenza, der smitter fra hånd til hånd.


At vaske hænder uden at berøre armaturet reducerer faren for at blive smittet. Som en pioner på markedet for berøringsfri armaturer er Oras’ produkter velkendte i det meste af Europa. Introduceret i handlen allerede tilbage i 1990’erne. I de senere år er de elektroniske armaturer blevet mere og mere udbredt – også i køkkener og badeværelser i private boliger. Her øger de berøringsfri armaturer i almindelighed den gode hygiejne – også i forhold til madlavning, når man ikke skal berøre køkkenarmaturet under madlavningen.


De nyeste håndvaskarmaturer i Oras Electra-serien passer perfekt til både private hjem, erhvervsbyggeri og offentlige institutioner. Armaturerne findes i højderne 120 mm og 170 mm, og det indeholder også en regulator til vandtemperaturen, så der kan tappes vand i den ønskede temperatur.


Til serien hører også en Bidetta-håndbruser, hvor vandet løber efter et let sving med hånden foran sensoren. Der er otte forskellige valgmuligheder og man kan vælge mellem versioner, der er batteridrevne eller får strøm via ledning. Modellerne kan altså tilpasses enhver individuel placering.

Kontaktinformation

  • Oras Armatur A/S
  • Strevelinsvej 12, 7000, Fredericia
  • Tlf: 75 95 74 33
  • Web: http://www.oras.com/
  • Email : Info.Denmark@oras.com