Paroc lancerer ny loftslamel til isolering af kolde lofter

Annonce

Paroc lancerer ny loftslamel til isolering af kolde lofter

 

Kældre, garager og andre kolde områder under varme bygninger er udmærkede steder at spare på energien og øge livskvaliteten for beboerne. Det er nemt at montere loftsisolering i kældre – også efterfølgende.

 

 

Samtidig med at man mindsker den samlede varmeregning, øger man overfladetemperaturen på etagerne ovenover, gør etagedækket brandsikkert og mindsker larm i- og fra kælderen.

 

Isoleringslamelen PAROC CGL 20cy er en hård, brandsikker lamel af stenuld med høj varmemodstand og god modstandsdygtighed over for baser. Lamellens kanter er affasede, og den synlige overflade er belagt med kalkbaseret grunder med henblik på enkel installation. Produktet kan hurtigt monteres bygningsklæber mod beton i kolde eller let opvarmede kælderrum såsom parkeringsdæk og lignende. Giver både varmeisolering, forstærket brandsikring såvel som lydabsorption i rummet.

 

Læs mere om Isolering

 

Stenuld giver en alsidig og brandsikker varmeisolering og samtidig effektiv lydisolering

PAROC Stenuld er det mest alsidige og mest anvendte varmeisoleringsmateriale i mange europæiske lande. Stenuld har en enestående evne til at kombinere varme- og lydisolerende egenskaber med høj brandmodstand og gode mekaniske egenskaber. Takket være stenuldens fiberstruktur og densitet giver den fremragende lydisolering såvel i væg- og tagkonstruktioner som ved ventilationskanaler og rør. Stenuldens sublime lydabsorberende egenskaber giver et godt lydmiljø i f.eks. indkøbscentre, skolelokaler og industrihaller.

 

Formålet med isolering er at gøre vores bygninger til bæredygtige, komfortable, sikre og sunde beboelses- og arbejdsmiljøer. Isolering af bygninger er den vigtigste foranstaltning, vi kan træffe for at mindske udledningen af drivhusgasser og bidrage til at nå klimamålene. Dette gælder såvel nye bygninger som efterisolering af eksisterende ejendomme.

 

FORMAT: 1200 x 200 mm. Tykkelser: 100, 150 og 200 mm

DEKLARERET VARMEKONDUKTIVITET : λD = 0,037 W/mK

TRYKSTYRKE : 20 kPa

DELAMINERINGSMODSTAND: 20 kPa

VÆGT: ca. 60 kg/m3

HØJESTE ANVENDELSESTEMPERATUR: 200 °C

BRANDKLASSE: Euroklasse A1

 

 

Yderligere information

parocgroup

Paroc

Paroc er en af Europas førende producenter af energieffektive og brandsikre isoleringsløsninger. Gennem 80 år har vi oparbejdet os et godt rygte ved at levere gode produkter, teknisk ekspertise og bærekraft til snedkere som bygger eneboliger, arkitekter, entreprenører, forhandlere og industribyggere.

 

Parocs produktudvalg inkluderer bygningsisolation, teknisk isolation, maritim isolation og akustiske produkter. Produkterne fremstilles i Finland, Svergie, Litauen, Polen og Rusland. Paroc har salgskontorer og representanter i 14 europæiske lande.  

Kontaktinformation
Paroc
Kongevejen 47
3480 Fredensborg
Tlf:+45 49 12 10 00
Email: