BLCview - Komplekse byggerier kræver godt samarbejde!

Hvad er udfordringerne og hvordan fremmer vi kvaliteterne ved den digitale byggeproces? Stig Brinck fortæller om, hvorfor samarbejde, tillid og fælles mål er afgørende for et godt digitaliseret byggeri.

I et interessant indlæg fortæller Stig Brinck om, hvordan samarbejde mellem byggeriets aktører er grundstenen for en god byggeproces. Hvis samarbejdet i den digitale byggeproces styrkes, får vi et bedre udbytte i sidste ende, både økonomisk og funktionelt. Stig Brinck er Ekspertisechef i NIRAS, og har været en del af en række større byggeprojekter gennem tidens løb. Hans tilgang til den digitale byggeproces er forfriskende og ses fra et spændende perspektiv. 

BLCview™: Komplekse byggerier kræver godt samarbejde! from RIB on Vimeo.

BLCview - et forum for vidensdeling og inspiration

Omdrejningspunktet hos RIB er at være leverandør af både software og brainware til de gode løsninger til dagens og fremtidens byggeri. Og med BLCview har vi skabet et forum for vidensdeling, inspiration og sammen med markante profiler fra byggebranchen formidle og ikke mindst udfordre branchen til hele tiden at søge nye veje, udvikle og udnytte ny teknologi, optimerede processer og i sidste ende opnå bedre byggerier.

Vil du holde næste BLCview?

Senest har vi haft besøg af Lene Espersen, direktør i Danske Arkitektforeninger, som brænder for værdiskabelse i byggeriet. Vil du også dele ud af din viden og inspirere branchen med det du brænder for? Så send en mail til lj@rib-software.dk og fortæl hvorfor du skal holde det næste BLCview.

Se alle vores BLCviews her.