Seatower skal afleveres digitalt

Seatower er navnet på det nye 12-etagers spektakulære byggeri, som opføres af Boligselskabet Nordjylland og Beach House A/S. 
Seatower er det første af fire tårne, der kan blive en hel ny bydel i Frederikshavn – og også det hidtil højeste boligbyggeri i kommunen.

 

Byggeriet er en kombination af almene og privatejede boliger. Boligselskabet Nordjylland oplyser, at målgruppen er børnefamilier og seniorsegmentet, som formentlig vil blive stærkt repræsenteret. Alle boliger i den cirkelrunde bygning har store buede terrasser med udsigt til hav og grønne områder. Samtidig er der god plads i området til at etablere parkeringsarealer, så hvert lejemål kan disponere over to p-pladser.    

 

Vinderen af projektet, som blev udbudt i totalentreprise via Byggeweb Udbud, blev Arne Andersen Vrå A/S. Nu er spaden sat i jorden, men Boligselskabet Nordjylland er allerede begyndt at tænke på aflevering af projektet, og har netop besluttet at afleveringen skal ske i Byggeweb Digital Aflevering.

 

”Vi er glade for, at Boligselskabet Nordjylland har valgt Byggeweb Digital Aflevering til projekt Seatower. Vi sætter pris på samarbejdet og gør vores bedste for at understøtte deres behov for digital kommunikation på projektet”, siger Jørgen Klinck, District Manager, Nordjylland, RIB.

 

Om Byggeweb Digital Aflevering

Byggeweb Digital Aflevering sikrer effektiv og systematiseret indsamling af driftsoplysninger. Løbende indsamling af data gør det muligt at stille krav til udførende og leverandører og derved tilsikre en høj kvalitet i det afleverede materiale. Forsinkelser i afleveringsprocessen undgås, og alt driftsmateriale ligger klart ved afleveringsfristen. Byg- eller driftsherre bliver således klar til at anvende og drifte bygningen med det samme.