EVOLUTION® BLUE Fremtidens innovation

Annonce

EVOLUTION® BLUE Fremtidens innovation

Med sit fremadsynede designkoncept og teknologi i topklasse er EVOLUTION® BLUE ikke kun en trendsætter, men også et skridt foran fremtiden.

 

Uanset om du installerer et nyt system eller moderniserer et eksisterende passer EVOLUTION® BLUE perfekt i skakten i din bygning – helt ned til sidste millimeter – og opfylder samtidig dine ønsker på designområdet.

 

Vores avancerede, modulopbyggede koncept tilbyder over 7000 mulige kombinationer af farver og materialer, som nemt kan ombyttes og tilpasses efter dine særlige behov.

 

 

EVOLUTION® BLUEs designkoncept

Det avancerede og højt fleksible designkoncept bag EVOLUTION® BLUE med sine tre designlinjer åbner op for en række kreative muligheder uden fortilfælde.

 

Med mere end 7.000 designmuligheder kan du frit vælge farver, former og materialer i stort set alle kombinationer. Og det stopper ikke her – vores specialister fremstiller også kabinerne, så de passer til dine individuelle behov.

thyssenkrupp-elevator

thyssenkrupp Elevator

Vores portefølje omfatter elevatorer, lifte og rulletrapper, samt skræddersyede serviceløsninger for alle produkter. Med over 900 afdelinger fordelt over hele verden, tilbyder vi et omfattende salgs- og servicenetværk for at sikre nærheden til vores kunder.

Kontaktinformation
thyssenkrupp Elevator
Erhvervsvej 17
2600 Glostrup
Tlf:70 13 08 08
Email: