Gulliver platformslift

Annonce

Gulliver platformslift

Gulliver lift er vores mest anbefalede platformslift, når der stilles høje krav til designet. Denne type lift formår at kombinere praktik med exceptionelt design, som begge er vigtige parametre. Vi anbefaler en Gulliver lift til virksomheder, der lægger vægt på et elegant design, men hvor det også skal være muligt at løfte en betragtelig vægt. Foruden de mange muligheder for at tilpasse og skræddersy platformsliften efter dine unikke behov, er Gulliver lift ligeledes et prisvenligt alternativ til elevatoren, hvorfor mange kunder vælger denne løsning.

 

En platformslift, der kombinerer praktik og æstetik.

Gulliver lift består af en skakt, som er elegant konstrueret med glaspaneler og pulverlakeret metalstruktur eller rustfrit stål. Den elegante lifte er desuden hydraulisk og den mest støjsvage på markedet. Kabinen fås i knap 70 forskellige varianter i forhold til størrelse og RAL-farver, hvilket gør den nem at tilpasse de fleste miljøer. Liften kan stilles direkte på eksisterende gulv eller installeres i en grube.

 

Læs mere her: Gulliver platformslift

thyssenkrupp-elevator

thyssenkrupp Elevator

Vores portefølje omfatter elevatorer, lifte og rulletrapper, samt skræddersyede serviceløsninger for alle produkter. Med over 900 afdelinger fordelt over hele verden, tilbyder vi et omfattende salgs- og servicenetværk for at sikre nærheden til vores kunder.

Kontaktinformation
thyssenkrupp Elevator
Erhvervsvej 17
2600 Glostrup
Tlf:70 13 08 08
Email: