Person- og handicaplifte

Annonce

Person- og handicaplifte

 

Niveaufri adgang med kvalitetslifte

thyssenkrupp Elevator A/S, mest kendt for salg af elevatorer og rulletrapper, markerer sig på liftområdet med to store ordrer i hver sin ende af landet.

 

46 Orion elevatorlifte til Stadionkvarteret

Den første sag omhandler levering af 46 Orion elevatorlifte til Stadionkvarteret Afdeling 9 i Glostrup. Kontrakten blev indgået med entreprenørfirmaet Enemærke & Petersen, med montering opstartet i januar.


Stadionkvarteret Afdeling 9 er en almen boligafdeling på 1235 lejligheder opført i perioden 1955-1966. Der skal skabes tilgængelighed for ældre og kørestolsbrugere i 46 opgange, svarende til 372 lejligheder, som samtidig skal ombygges med ny tidssvarende indretning.


JJW Arkitekter havde fra start valgt en anden liftløsning til projektet, men skiftede mening da thyssenkrupp præsenterede de involverede parter for Orion liften.

 

Læs mere om Elevatorer

 

Projektleder Anders Lisberg fra Enemærke & Petersen Petersen om Orion liften:

"Vi fandt Orion liften aldeles attraktiv - dels fordi den har teleskopdøre og til forveksling minder om en konventionel elevator med de muligheder det giver i forhold til tilgængelighed for handicappede og gangbesværede - dels fordi der er tale om en hydraulisk lift, som er ekstremt støjsvag og ingen vibrationer giver i bygningen. Specielt det sidste vægtes særlig højt hos bygherre."


Liften kan monteres med et minimum af overhøjde og en meget lille grubedybde.

 

Kompentent liftafdeling i thyssenkrupp

thyssenkrupps liftafdeling er gearet til både små og store projekter af denne kaliber, med egen projektafdeling, teknikere og kompetente rådgivere.

 

"Vi har kun godt at sige om kontakten til thyssenkrupp Elevator. De har alle været imødekommende, løsningsorienterede og udvist stor erfaring. Tonen har været god helt fra start og i thyssenkrupp følges der op på tingene." ,
udtaler Anders Lisberg.

 

Fire Vector platformslifte og en Supra trappelift til UCN i Aalborg

Byggesagen i det vestlige Danmark drejer sig om totalombygning af Professionshøjskolen University College Nordjylland (UCN) i Aalborg

 

thyssenkrupp indgik kontrakt med Færch & Co. og arkitektfirmaet Knudsen & Østergaard A/S. Der skulle leveres fire Vector platformslifte, en Supra trappelift, samt foretages en ombygning af eksisterende elevator af andet fabrikat.

 

En Vector lift er ekstrem støjsvag og som noget særligt har den ikke ydre maskinrum, og de elektroniske komponenter er placeret inde skakten. En fuldstændig installation kan derfor klares på få dage.

 

Siden 1995 er mere end 25.000 Vectorlifte blevet installeret i offentlige og private bygninger i mere end 15 lande verden over.

 

Den store popularitet skyldes især at platformen er fleksibel i opbygning og størrelse (12 forskellige).

 

God dialog og sparring med thyssenkrupp

Projektchef Torben Larsen fra Færch & Co. udtaler: "Efter licitationen så vi på løsninger fra tre firmaer, hvor thyssenkrupp var det eneste som både kunne levere de nye lifte OG stå for renoveringen af den eksisterende elevator. Desuden var prisen fornuftig og vi havde en god dialog og sparring – blandt andet fremkom konsulenten fra thyssenkrupp med flere løsningsforslag som optimerede projektet."

 

engineering. tomorrow. together.

Vores mission og løfte til vores kunder er ganske enkelt ’engineering. tomorrow. together.’ - tre ord der beskriver hvem vi er, hvad vi gør, og hvordan vi  gør det.

 

thyssenkrupp-elevator

thyssenkrupp Elevator

Vores portefølje omfatter elevatorer, lifte og rulletrapper, samt skræddersyede serviceløsninger for alle produkter. Med over 900 afdelinger fordelt over hele verden, tilbyder vi et omfattende salgs- og servicenetværk for at sikre nærheden til vores kunder.

Kontaktinformation
thyssenkrupp Elevator
Erhvervsvej 17
2600 Glostrup
Tlf:70 13 08 08
Email: