AB Clausen

AB Clausen A/S er Danmarks største specialvirksomhed inden for bærende konstruktioner. Vi er parat til at levere et tilsyn på dit byggeprojekt og vi løfter totalrådgivning via fokuserede samarbejdspartnere. Vi tilbyder et stærkt team af nogle af landets mest erfarne og dygtigste konstruktionsingeniører, der kan sikre dit byggeprojekt en topprofessionel, hurtig og præcis sagsbehandling.  

Siden 2012 har AB Clausen A/S fokuseret 100 % på bærende konstruktioner, men tidligere havde vi alle ingeniørfag og arkitekter in house.  Dette – kombineret med vores kompetente medarbejdere med mange års erfaring fra byggebranchen – har resulteret i, at vi i dag har en god forståelse for arkitektens arbejde og arbejdsprocesser.

Vi deltager gerne tidligt i processen og aktivt under de første projekteringsmøder. Vi gransker gerne skitseprojekter med ”ingeniørøjne”, hvor vi kommer med kommentarer hertil. Så kan I som arkitekter tidligt i processen få vores syn på sagen. Vores erfaring siger, at vi dermed sparer tid på det videre forløb.
Vi samarbejder i dag med mange forskellige store og små arkitektvirksomheder. Ikke blot på et enkelt projekt, men gentagende gange bliver AB Clausen A/S valgt som ingeniørpartner på deres projekter. Når vi spørger ind til disse samarbejdsrelationer er der meget entydig tilbagemelding om, at både arkitekten og vores ingeniørteam er glade for samarbejdet.  Derfor dyrker og værdsætter vi et samarbejde med arkitekter særdeles højt.

IKT ledelse

IKT ledelse

AB Clausen Rådgivende Ingeniører A/S er som noget nyt gået ind i IKT, hvor vi være med til at sætte standarter for hvordan det digitale kan implementeres og bruges i projekter...

Konstruktionstegninger og statiske beregninger

Konstruktionstegninger og statiske beregninger

Når AB Clausen Rådgivende Ingeniører A/S indgår et samarbejde med arkitekter om udarbejdelse af statiske beregninger og konstruktionstegninger, vægter vi kommunikation og den ...

Bremerholm 6

Bremerholm 6

Dongs gamle transformerstation på Bremerholm 6 skal omdannes til nyt luksuriøst 5-stjernet boutique hotel med 31 værelser. Hotellet bliver i international standard, som Københ...

AB-Clausen

AB Clausen

AB Clausen er en rådgivende ingeniørvirksomhed med stærke grundværdier og kompetente medarbejdere. Vi er 100 procent konstruktionsorienterede med speciale inden for nybyggeri, ombygning og tilbygning.

 

Vi samarbejder med en lang række specialister og fagspecifikke virksomheder, som gør, at vi bedst muligt kan løfte hele det rådgivende ingeniørprojekt.

Kontaktinformation
AB Clausen
Valhøjs Alle 176
2610 Rødovre
Tlf:+45 3030 8080
Email: