Arkiv-Technic AS

ARKIV-TECHNIC AS er etableret med henblik på at være en stærk og seriøs leverandør af Arkiv-, Biblioteks- og Lagerindretning til det offentlige og danske erhverv.

FOREGs reolsystemer fra ARKIV-TECHNIC AS gør denne opgave meget lettere, uanset om det gælder arkiver, museer, magasiner eller åbne områder i biblioteker. Med et perfekt struktureret og velfungerende arkivsystem, bliver det en fornøjelse at opbevare og finde ting.

Med fokus rettet på et bredt og dybt produkt sortiment, samt et tæt samarbejde med vores leverandører, er vi i stand til at yde den service, vore kunder kræver og fortjener. Se mere.

Know How Stor viden omkring produkterne og deres anvendelsesmuligheder, danner det perfekte grundlag for at kunne løse enhver opgave - fra idé til færdigt resultat.

 

 

 


Forster Metallbau GmbH er en af Europas største producenter af reoler til bl.a. bibliotek og arkiv. Beliggende i Østrig og med datterselskaber i England, Tyskland, Polen, Saudi Arabien, Hong Kong, Japan, Taiwan og Singapore. Derudover er der selvstændige agenter i lande som Italien, Portugal, Grækenland, Frankrig, Benelux og nu også i Danmark og Skandinavien. Forster Metallbau har siden 1977 med stigende succes fremstillet reoler i stål til kontorbrug. 247 engagerede medarbejdere sørger for, at succesen fortsætter i de kommende år


Udover dette agenturer har ARKIV-TECHNIC også flere mindre agenturer, ligesom vi forhandler alt i tilbehør til arkivering og lagerindretning. Alt sammen produkter der gør. at vi er en totalleverandør til indretning af arkiver, biblioteker, mediateker, omklædningsrum og lagre. Alle produkter bliver monteret af vore dygtige montører, og vores serviceafdeling er kun et telefonopkald væk.

 

PRODUKTER

Stationære reoler

Stationære reoler spiller stadig en stor rolle i arkivindretninger, depotindretninger og biblioteksindretninger.

Hos ARKIV-TECHNIC har vi forfinet de klassiske udgaver af stationære reoler med mange nye variationsmuligheder og detaljer.

Arkivreoler
Depotreoler / Småvarereoler

 

Kompaktreoler / Mobilreoler

Med en Kompaktreol / Mobilreol kan du spare dyre kvadratmeter.

Kompaktreol systemet er udviklet specielt til arkivering og opbevaring af alle mulige former for arkivalier, effekter og emner

Mobilreoler med manuel drift
Mobilreoler med EL drift

 

Kompaktreoler i 2 etager

FOREG® TwinSpace kompaktreol i 2 etager bruges i lokaler med stor loftshøjde, og er specielt velegnet ved større arkivindretninger og større magasinindretninger.

Kompaktreoler

 

Bibioteksreoler

FOREG® 1000 biblioteksreol er et komplet system udviklet til biblioteker og indretning i offentlige og private virksomheder. Reolen kan ud over til biblioteksbrug benyttes til mange formål f.eks. til udstillingsreol, til printer- og kopirum, kontorer og arkiv.

Biblioteksreoler

 

Museums reoler

Hos ARKIV-TECHNIC har vi museums reoler til opbevaring af mange forskellige effekter. Vi har stor erfaring i at indrette depoter og museums magasiner for museer både i Danmark og i resten af Europa.

FOREG© 3000 maleri reoler er en kompaktreol der er specielt udviklet til opbevaring af malerier og er gennemprøvet gennem over 30 år i hele Europa.

Maleri opbevaring
Magasin indretning

 

Reol detaljer

ARKIV-TECHNIC tilbyder alt det rigtige tilbehør - til enhver form for arkivering og opbevaring.

Tilbehøret kan kombineres på utallige måder og kan også tilpasses et eksisterende reolsystem.

Tilbehør
Design
Tekniske detaljer

 

Årsservice, driftservide og montage

ARKIV-TECHNIC tilbyder at udføre service, sikkerhedseftersyn og montage på alle reoltyper og fabrikater. Derudover tilbyder vi også vor indretningsservice, både til små og store opgaver.

Årsservice
Indretningsservice

 

Omklædingsskabe

ARKIV-TECHNIC tilbyder skabe til indretning af omklædningsrum, lockers til skoler, til posthåndtering, specialindretninger til Beredskab, Forsvar og Politi og meget mere.

Garderobeskabe
Elevskabe
Bredskab, forsvar og politi

 


Pulterrum indretning

ARKIV-TECHNIC indretter også pulterrum med et standardiseret ruminddelingssystem. Systemet kan leveres med åbne gitre, lukkede vægge, vinduesprofiler og døre med forskellige typer lås

Pulterrum indretning

 

Arkivskabe

ARKIV-TECHNIC tilbyder at indrette med skabe til mange forskellige formål og i mange forskellige designs.

Hængemappeskabe
Kontorskabe
Tegningsskabe
Brand- og tyverisikre skabe

 

Arkivautomater

ARKIV-TECHNIC tilbyder med Hänel Rotomat® et fleksibelt opbevarings- og arkivsystem, som tilpasses optimalt til behovet. Hänel Rotomat® er udviklet specielt til arkivering og opbevaring hvor pladsen er trang eller der skal tages ergonomiske hensyn.

Arkivautomater

 

Lagerindretning

ARKIV-TECHNIC tilbyder pallereolsystemer der kan anvendes både i det lille lager og i det store avancerede højlager.

Lagerreoler
Mezzaniner
Lagerautomater

Ekstra plads med kreative reolløsninger

Ekstra plads med kreative reolløsninger

  Reolløsninger fra Arkiv-Technic AS kan tilpasses alle behov for opbevaring og design.   Tekst af Tim Panduro   De færreste skænker dem mange tanker. Men en reol er ikke bare...

Biblioteksreoler med perspektiv

Biblioteksreoler med perspektiv

  Studerende og medarbejdere på det nye UCC Campus Carlsberg kan nu finde vej til viden i enkle, æstetiske og funktionelle rammer med biblioteksreolerne fra ARKIV-TECHNIC AS. ...

Arkiv-Technic-AS

Arkiv-Technic AS


Kunde service
Åbningstider: Man – Torsdag Kl. 8.30 – 16.30
Fredag Kl. 8.30 – 15.00

Telefon: +45 4390 9324
E-mail:

Kontaktinformation
Arkiv-Technic AS
Arnold Nielsens Boulevard 72
2650 Hvidovre
Tlf:+45 43 90 93 24
Email: