FabricAir

Smart Air Solutions - en verdensomspændende success, skabt i danmark

FabricAir A/S blev etableret i 1973 som IPS Ventilation, en division under Electrolux. Eventyret starede som et samarbejde med Slagteriernes Forskningsfond, der havde til formål at nedbringe sygefraværet gennem bedre hygiejne og større komfort på gulvet hos slagterierne. Det blev startskuddet til en helt ny indblæsningsform med poser- det vi idag kender som tekstilkanaler - og resultaterne var ikke til at tage fejl af: Sygefraværet i produktionen hos test-slagteriet blev markant mindre. Arbejdsmiljøet var klart forbedret uden at gå på kompromis med hygiejne og temperaturer.

Fra den spæde start i 1973 og frem til idag er vi vokset til en global organisation med 130 medarbejdere, 8 salgsselskaber, repræsentanter over hele verden og egen produktion i Alytus, Litauen. I 1997 blev vi et selvstændigt selskab og i 2005 blev vi erhvervet af Brian Refsgaard, vores nuværende CEO. Kontoret i Herfølge er både hovedkontor og regionalt salgskontor for Europa. 

Vi er specialister i luftteknologiske løsninger og vores eksperter designer og skræddersyr luftfordelingssystemer, så de passer optimalt til hver enkelt unikke projekt. Vi stræber efter altid at levere banebrydende teknologi og løsninger i højeste kvalitet. Der er det, vi kalder Smart Air Solutions.

 

En hurtig ny løsning redede tidsplanen

En hurtig ny løsning redede tidsplanen

Da den nyligt indviede Taastrup Svømmehal var under opførsel, stødte entreprenøren på uforudsete udfordringer med de originale tekstilkanaler. Med en skræddersyet løsning og h...

Samme korte leveringstid hele sommeren

Samme korte leveringstid hele sommeren

Hos FabricAir står produktionen ikke stille – heller ikke i sommerferien. Dygtige, dedikerede medarbejdere og grundig planlægning holder hjulene i gang, mens ferien afvikles. ...

Fabricair

FabricAir

FabricAir den smarte tænkemåde indenfor HVAC/R og indeklima

FabricAir designer og producerer skræddersyede luftfordelingssystemer i tekstil til en bred vifte af applikationer. I 1973 installerede vi verdens første tekstilkanalløsning, hvilket blev begyndelsen på en helt ny måde at tænke indenfor HVAC/R og indeklima løsninger. 

Vi er stadig på forkant med innovationen og er stolte af at levere optimale luftfordelingsløsninger verden over gennem vores salgsselskaber og et betydeligt forhandlernetværk.

Vores erfarne ingeniører sikrer den optimale luftfordeling uanset projektets kompleksitet. Vores hovedsæde ligger i Herfølge og alle systemer produceres efter mål på egen fabrik i Litauen.

 

 

 

Kontaktinformation
Fabricair
Islandsvej 3
4681 Herfølge
Tlf:56 65 21 10
Email: