Keflico


Siden 1953 og frem til og med i dag har Keflico A/S forhandlet hårdttræ og træbaserede pladeprodukter til en lang række virksomheder i både ind- og udland.
Ikke alene har vi mere end 60 års specialistviden med os, vi har også Danmarks bredeste sortiment indenfor hårdttræ – herunder terrassebrædder – og pladeprodukter med landsdækkende levering flere gange ugentligt fra vores 14.000 m2 lager i Støvring.Keflico er COC (Chain of Custody) certificeret til at håndtere FSC® og PEFCTM certificeret træ og plader, og vi arbejder på altid at kunne tilbyde dig så bredt et udvalg af certificerede produkter som muligt.


Tre primære værdier

Vores kunder og medarbejdere er det vigtigste, vi har. Derfor er de i centrum for vores tre primære værdier:

Kvalitet: Vi tilstræber kvalitet i alt, hvad vi er og gør. Kvalitetsprodukter, højt serviceniveau og hurtig levering.

Kompetence: Vi leverer meget mere end et produkt til jeres virksomhed. Keflico giver jer samtidig rådgivning på et højt niveau.

Miljø: Størstedelen af vores produkter består af naturlige materialer. Vi føler derfor et medansvar for at værne om miljøet. Derfor er en stor del af vores produkter certificerede.


Træ til dit næste projekt

Keflico har knapt 40 ansatte fordelt på vores hovedkontor og 14.000 m2 lager i Støvring samt afdelinger i Odense og Glostrup.
Når du tænker på træ og træbaserede plader til dit næste projekt, så tænk på os – Keflico A/S. Du finder vores brede sortiment, spændende referenceprojekter, brochurer og meget mere på vores hjemmeside: www.keflico.com.

Besøg os på www.keflico.com + diverse sociale medier.
Træbaserede pladeprodukter

Træbaserede pladeprodukter

Keflico A/S forhandler og rådgiver omkring et både bredt og dybt sortiment af træbaserede pladeprodukter. Vi leverer også dine plader som forarbejdede varer - eksempelvis med ...

Hårdttræ, modificeret træ og softwood

Hårdttræ, modificeret træ og softwood

Keflico A/S forhandler og rådgiver omkring utallige smukke og hårdføre træsorter. Vi leverer også dit træ som forarbejdede varer - eksempelvis med bæredygtig brandimprægnering...

Accoya®, FSC®

Accoya®, FSC®

Accoya træ er exceptionelt holdbart træ, modificeret helt ind til kernen og derfor særligt velegnet til alverdens udendørs projekter – herunder terrasse, facade/beklædning, ko...

Keflico

Keflico A/S

- Dine specialister i træ og plader siden 1953

Kontaktinformation
Keflico A/S
Juelstrupparken 24
9530 Støvring
Tlf:36996274
Email: