Normasym

Kvalitet i højsædet

Hos Normasym tilbyder vi produkter til indendørs og udendørs belysning. Vores produkter henvender sig primært til byggesektoren. Alle produkter testes inden lancering af uvildige organisationer heriblandt af Teknologisk Institut. Idet alle produkterne testes, sikres det, at de lever op til samtlige af Normasyms kvalitetskrav herunder lang levetid, høj energieffektivitet og god lyskvalitet.

Virksomhedens to dygtige uddannede lysdesignere, Robert og Ilkei, er med til at simulere 3D animerede designs i ekstra høj kvalitet. Dette giver et godt visuelt billede af, hvordan belysningen kommer til at fremstå, hvilket er en fordel for både arkitekten, rådgiveren og bygherren. Desuden giver simuleringen elektrikeren et fuldt overblik over belysningsanlæggets installation.

Normasym

Normasym

Normasym er stiftet af den danske iværksætter Rune Søgaard Larsen. Virksomhedens hovedkontor befinder sig i København og produktionen finder sted i Sydkorea. Normasym skaber i samarbejde med ledende lysdesignere og ingeniører energibesparende belysningsarmaturer, som henvender sig til det professionelle marked.

 

Normasym blev skabt for at imødekomme den stadig stigende efterspørgsel på grønne løsninger i byggeriet. Samarbejdet med lysdesignere, ingeniører og Danmarks Teknologiske Institut har hidtil resulteret i udviklingen af de mest energieffektive belysningsarmaturer på markedet i dag. Naturligvis har dette skabt en stor interesse fra både bygherrer, arkitekter og rådgivende ingeniører rundt omkring i verden.

Kontaktinformation
Normasym
Kattegatvej 39
2150 København
Tlf:+45 71995825
Fax:
Email: