Profile A/S


Profile A/S blev etableret i 1999 og har siden starten markeret sig som en kompetent samarbejdspartner og leverandør til byggebranchen. I takt med betydelige udvidelser af sortimentet er virksomhedens aktiviteter gennem årene blevet væsentligt forøget. Rådgivning og salg er placeret i Rødekro.

Profile A/S er ligeledes repræsenteret med egen afdeling i Stockholm, Sverige.

Knowhow - og sikre leverancer
 

Profile A/S ser det som sin vigtigste opgave, til stadighed at kunne tilbyde sine samhandelspartnere de bedste produkter, herunder de seneste nyheder - til konkurrencedygtige priser.

Det stiller krav om knowhow, specialviden og ikke mindst godt købmandskab i indkøbssituationen. Opgaven bliver til fulde løst af faguddannede medarbejdere, hvis viden og ekspertise også står til rådighed for kunderne ved deres valg af produktløsninger.
Kort ekspeditionstid ved ordrer - og evnen til at gennemføre hurtige og præcise leverancer  - er også et af kendetegnene ved Profile A/S.I hverdagen er dette sikret ved store lagre, moderne transportmateriel  - kombineret med en serviceorienteret medarbejderstab.

Samarbejde og tillid

Profile A/S har gennem sine aktiviteter sikret sine professionelle kunder de bedste kommercielle muligheder. Dyb indsigt i kundernes hverdag, tillid og nærhed i kontakten vil altid være et vigtigt element i samarbejdet for Profile A/S. Og det vil det også være fremover!
Ny brandbeskyttelse flytter grænser

Ny brandbeskyttelse flytter grænser

Nyudviklet træbeklædning kan nu overholde EU-brandkrav. Profile Akustikbeklædning til loft- og vægbeklædning er brandgodkendt efter B-s1,d0. Godkendt træbeklædning til vægge e...

CLT – Træets svar på betonelementer

CLT – Træets svar på betonelementer

Etagebyggeriet på Lisbjerg Bakke er opført i krydslamineret tømmer – også kaldet CLT. Træværkets grønne profil og den hurtig byggeproces har skabt travlhed hos den danske leve...

Profile

Profile A/S

Hos Profile A/S ser vi det som vor vigtigste opgave at kunne tilbyde vore samhandelspartnere de bedste produkter - til konkurrencedygtige priser.   

Kontaktinformation
Profile A/S
Skånevej 2,
6230 Rødekro
Tlf:+45 7363 1000
Email: