Steni


Historie


STENI er en norsk iværksættersucces, og virksomheden har siden etableringen i 1965 fokuseret på at tilbyde facadeløsninger, som giver unikke og langtidsholdbare arkitektoniske udtryk af ekstremt høj kvalitet.


STENI blev etableret som en familieejet virksomhed i 1965. Facadepladerne er udviklet til at kunne holde til de barske og krævende norske klimaforhold. Virksomhedens hovedaktionærer er i dag Accentone 2012 Holding Ltd.


STENI har omkring 130 medarbejdere, og hovedkontor, produktion, lager og byggeshop ligger i Lardal i Vestfold.


STENI har salgsvirksomheder i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Holland. I Europa, USA og Canada har STENI aftaler med distributører vedrørende salg og markedsføring af facadepladerne.


Facade- og tagløsningerne fra STENI giver arkitekter mulighed for at designe bygninger med unikke udtryk, der holder i generationer.Værdier


Respekt

Vi viser respekt for hinanden, vores omgivelser, samarbejdspartnere og kunder. Vi interesserer os, er høflige - og har en åben og inkluderende kultur. Vi respekterer hinandens meninger og viser loyalitet til de beslutninger der tages.


Nytænkende

Vi søger aktivt ny viden, og er nysgerrige for den udvikling der sker i vore omgivelser. Vi søger kreative løsninger og værdsætter ændringer der bidrager til positiv udvikling.


Kvalitet

Vi stiller høje krav til kvalitet i alt vi gør, og leverer i henhold til forventninger, krav og specifiktioner. Vi gør hvad vi siger, er seriøse, ansvarlige og gennemskuelige.


Kundeorienteret
Vi er optagede af at finde gode løsninger sammen med vores kunder. Vi udforsker markedets behov og forventninger, og har en stort kundefokus gennem hele værdikæden. Vi er stolte av vores leverancer til markedet, og ser kunden som vores vigtigste ambassadør.

Landets største samling af gavlmalerier sikres mod hærværk og forfald

Landets største samling af gavlmalerier sikres mod hærværk og forfald

Ladegårdsparken i Holbæk har landets største samling af gavlmalerier. For at sænke vedligeholdelsesudgifterne på de 44 kunstværker skiftes den oprindelige bemaling løbende ud ...

STENI er konkurrencedygtige på alle parametre

STENI er konkurrencedygtige på alle parametre

STENIs nye produktionsteknologi betyder, at vores facadeplader er konkurrencedygtige på alle parametre. Både hvad angår udførelsen af byggeriet og totalkøkonomi, drift og vedl...

Steni

Steni

STENI leverer arkitektoniske udtryk, som folk lægger mærke til – og husker. Facade- og tagløsningerne fra STENI giver arkitekter mulighed for at designe bygninger med unikke udtryk, der holder i generationer.

Kontaktinformation
STENI DANMARK AS
Galoche Allé 12
4600 Køge
Tlf:+45 70 27 01 22
Email: