Triplan – flotte vægløsninger i dansk kvalitet

Triplan – en solid dansk håndværksvirksomhed

Triplan er en solid, dansk håndværksvirksomhed med 70 års erfaring. Vi leverer vægløsninger i høj kvalitet til professionelle byggefolk, der arbejder med komplettering af både store og små byggerier. Med produktion i Danmark kan vi levere hurtigt og er ikke bange for at kaste os ud i specielle løsninger. Vi elsker at tænke nyt og at bruge vores erfaring, så vi kan levere de bedste løsninger. Hver gang.

 

Glasvægge i smukt design – som opfylder krav til både brand og lyd

Triplan har et bredt sortiment af flotte glasvægge, både som fuldglasvægge med fugede samlinger og glasvægge, der opfylder særlige krav til lyddæmpning eller brandklassifikation.


Læs mere om glasvægge her!

 

Bredt sortiment – gipssystemer og stålprofiler

Ud over vægløsninger i glas, har Triplan et bredt udvalg indenfor gips og stål. Du kan få alt i stålskinner til gips, MK-godkendte etagedæk i stål, nedhængte lofter, gips og isolering og ydervægge. Vi leverer hurtigt - og gerne i specielle mål. Når du handler med Triplan - handler du med fabrikanten, og det sparer både tid og penge.

Læs mere om gipsvægge her!

 

Triplan er ISO 9001-certificeret – din garanti for kvalitet

Vi vægter ensartet høj kvalitet, og vi ønsker at sætte standarden for levering af kvalitetsprodukter til byggeriet. Triplan går højt op i at have styr på alle processer fra udvikling til produktion og levering. Vores ISO 9001 certificering viser, at vi er i stand til at levere produkter og service i ensartet kvalitet. Hver gang.

 

Det mener vi skaber den bedste grobund for tillid mellem kunde og leverandør.
En tillid, som bl.a. opretholdes gennem vores egne audits og de løbende efterprøvninger, som certificeringsmyndigheden gennemfører og dokumenterer.

 

 

Produktion i Danmark

Triplan International A/S er som sagt en dansk virksomhed, der er specialiseret i design og fabrikation af indvendige glasvægge og produktion af stålskinner til gipsvægge. Alle vores vægge bliver produceret i Danmark af specialiserede medarbejdere. Vi råder over 7000 m² produktion og tilhørende administration, og virksomheden beskæftiger omkring 50 medarbejdere. Vi har investeret i nye avancerede styringssystemer og dermed gearet Triplan til fremtidens krav. Både til effektiv produktion, logistik og høj kvalitet - og således at det er muligt at bibeholde lønsom produktion i Danmark.

 

Kontakt os på eller ring på +45 43 53 99 99

 

 

Triplan har skræddersyet glasvægge til CASA´s nye domicil

Triplan har skræddersyet glasvægge til CASA´s nye domicil

Glasvægge i flot kontrast til bevaringsværdigt gammel pakhus. Triplan har leveret vægge til CASA A/S' nye domicil på havnetrekanten i Horsens.   CASA´s nye domicil kunne ikke ...

Svævende glasrum – skræddersyet møderumsløsning leveret af Triplan

Svævende glasrum – skræddersyet møderumsløsning leveret af Triplan

Elegante og fleksible løsninger – også når det skal være i glas … Flytbare systemvægge kan være dén faktor, som giver erhvervsdomicilet en særlig dimension. Man er ikke fastlå...

Triplan

Triplan

Kontaktinformation
Triplan
Industriskellet 12
2635 Ishøj
Tlf:+45 43 53 99 99
Email: