Viking Markiser


72 års Vikingetid

Viking Markiser (Stenløse Markisefabrik A/S) blev grundlagt i 1945 og har stor erfaring i at udvikle harmoniske og funktionelle solafskærmnings løsninger.


Vi har leveret markiser til flere end 35.000 danske hjem og solafskærmning til mange tusinde erhvervsvirksomheder i hele landet. Vores sortiment omfatter alle former for solafskærmning: Screens, Vinduesmarkiser, Butiksmarkiser, Terrassemarkiser, Sidemarkiser, Cafémarkiser, Lameller, Persienner, Skodder og Mørklægning. Yderligere leverer vi relevant tilbehør der gør livet på terrassen endnu mere behageligt.

I vores løsninger anvendes kun de bedste materialer, og vi kan garantere holdbare løsninger, der kræver minimal vedligeholdelse.

For at sikre vores kunder de bedste produkter, foregår al forarbejdning og samling på vores egen fabrik i Stenløse. Vores medarbejdere er højt kvalificerede og specialiserede og arbejder dagligt på at forbedre og udvikle vores kvalitetsprodukter.

Danske markiser klarer sig godt

Danske markiser klarer sig godt

Siden 1945 har Viking Markiser leveret solafskærmning til mange tusind virksomheder og danske hjem. De seneste år har de optimeret produktionen og forbedret deres produkter, s...

Dagslys – diskussionen, der druknede

Dagslys – diskussionen, der druknede

Når man taler solafskærmning er energibevidsthed, udelukkelse af direkte sollys og forhindring af blænding vægtige parametre. Man glemmer bare også at sætte fokus på mennesket...

Viking-Markiser

Viking Markiser

Hos Viking Markiser kan du bestille din markise i nøjagtig det mål som passer til dit hus. Du bestemmer selv farven på markisekassen - vi pulverlakerer i den farve du ønsker, eller også leverer vi markisen i grå natureloxeret aluminium. Du har også mulighed for at vælge imellem mange forskellige dugfarver - både ensfarvede og med forskellige striber/mønstre.

Kontaktinformation
Viking Markiser
Dam Holme 7
3660 Stenløse
Tlf:47 10 77 00
Email: