Colour Ceramica

 

Med stort dansk lager beliggende i Vejen tilbyder vi effektiv levering fra dag-til-dag til dansk byggeri igennem forhandlere i hele Danmark. Vi har altid over 125.000 m2 keramiske fliser på lager.

 

Vi har gjort det nemt at overskue hvad vi kan tilbyde. Hele vores danske lagersortiment er digitaliseret og kan ses i vores online flisekataloger. Ydermere findes nemt produktdata på vores bedste projektserier og du kan med få klik se produktbilleder, downloade kataloger og tekniske datablade på dansk.

 

Vi bestræber os altid på at yde den bedst mulige personlige service. Kompetente medarbejdere med mange års erfaring og know-how er aldrig mere end et telefonopkald væk og altid klar til at hjælpe dig. Ingen keramiske fliseprojekter er for store eller små for Colour Ceramica A/S.

colour-ceramica

Colour Ceramica A/S

Colour Ceramica er Danmarks førende grossistvirksomhed indenfor keramiske fliser, klinker og mosaik. Vi leverer dagligt til dansk byggeri igennem vores landsdækkende forhandlernetværk. Vi har Danmarks største lager af fliser og kan levere indenfor 24 timer i hele landet.

Kontaktinformation
Colour Ceramica A/S
Toftevænget 2
6710 Esbjerg V
Tlf:+45 75 81 40 34
Email: