Delux Danmark

Lys i alle afskygninger

Virksomheden er en udløber af Agen Lys, der i sine unge år forhandlede japanske lyskilder til elinstallatører, men i dag rummer sortimentet en bred vifte af forskellige lamper rettet mod projektmarkedet. Alle produkter produceres i Europa hos førende leverandører, der sætter kvalitet frem for alt. Det betyder, at holdbarhed er en realitet og reklamationer en sjældenhed.

Italienske lampenyheder forbedrer indeklimaet

Italienske lampenyheder forbedrer indeklimaet

DELUX DENMARK har gennem mange år forhandlet det italienske lampebrand Buzzi & Buzzi. Nu tilfører det italienske firma en serie ny-designede LED-lamper

Lys i alle afskygninger

Lys i alle afskygninger

Der gås ikke på kompromis, når Delux Denmark står for lyssætningen. Og det belønnes nu med prestigefyldte priser og stigende efterspørgsel.

Æstetisk og funktionelt byrumsbelysning i særklasse

Æstetisk og funktionelt byrumsbelysning i særklasse

Det er vigtigt, når man taler byrumsbelysning, at vælge højkvalitetsprodukter der er slidstærke og modstandsdygtige over for vores hårde klima. DELUX DANMARK er landets nye forhandler af Hess belysningsarmaturer og lover flerfunktionelt slid- og designstærk belysning til det danske byrum.

delux

DELUX DENMARK

Der gås ikke på kompromis, når Delux Denmark står for lyssætningen. Og det belønnes nu med prestigefyldte priser og stigende efterspørgsel. Indendørs eller udendørs, stort eller småt. Med sine kreative lyssætninger lader Delux Denmark ethvert rum komme til sin ret.

Kontaktinformation
DELUX DENMARK
Torbenfeldvej 1
2665 Vallensbæk Strand
Tlf:43 53 53 35
Email: