<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> AcryliCon Danmark skifter navn til J & S Fugefri Industrigulve
Annonce

AcryliCon Danmark skifter navn til J & S Fugefri Industrigulve

 

Det velkendte AcryliCon Danmark skifter fra 1. april 2019 navn til J & S Fugefri Industrigulve. Navneændringen er et led i en ny strategi med fokus på større fleksibilitet ift. materialevalg, tilbudsgivning og kommunikation. Desuden ønsker familieforetagendet at være endnu tættere på kunderne og deres behov for smukke og langtidsholdbare gulvlægningsløsninger.

 

Tekst af Elias Inceer. Foto: AcryliCon

 

Den verdensomspændende koncern AcryliCon siger fra 1. april farvel til den danske eneforhandler med Palle Olsen og sønner bag roret. Efter syv har Palle Olsen nemlig valgt at træde ud af eksklusivaftalen for fremover at kunne fokusere mere på relationen til kunderne samt tilbyde et endnu større sortiment, der er tilpasset det danske marked.

 

-  Vi har været utrolig glade for samarbejdet med AcryliCon gennem de sidste mange år, og vi er taknemmelige for, at vi har fået mulighed for at introducere de langtidsholdbare gulvlægningsløsninger her i landet. Af samme årsag fortsætter vi også med at tilbyde de højkvalitetsprodukter med hærdetid ned til få timer, som AcryliCon står bag. Imidlertid har efterspørgslen i den senere tid vist, at kunderne ønsker en større fleksibilitet i vores produktkatalog, tilbud og rådgivning, fortæller ejer og projektleder Palle Olsen.

 

Læs også: AcryliCon Danmark: Miljøvenlige gulve udlagt på få timer

 

Et familieforetagende

Palle Olsen driver forretningen sammen med sønnerne Sune Olsen og Janek Olsen, der er hhv. salgs- og projektleder og udlægger. J & S Fugefri Industrigulve er et familieforetagende både i drift og i værdier, fortæller Palle Olsen:

 

- For os er det væsentligt, at afstanden mellem kunderne og os er kort, og at vi kan sikre, at ethvert arbejde vi bedriver bygger på tillid, kvalitetsprodukter og godt håndværk. Fordelen i at være så tætte i staben er, at alle altid kender de forskellige projekter, der er i gang, og hvilke aftaler der er indgået. Vi eliminerer nu desuden nogle administrative arbejdsgange, så vi kan fokusere mere på det, der er vigtigst – nemlig vores kunders tillid og tilfredshed, fortæller han.

 

 

Gulve til fremtiden

Allerede fra maj i år vil J & S Fugefri Industrigulve lægge det nye navn til et større projekt, hvor over 15.000 m2 parkeringsdæk skal renoveres med AcryliCon Variant. Den akrylbaserede belægning er vandtæt, har en af markedets højeste trykstyrker og i øvrigt en hærdetid på kun få timer.

 

- Generelt muliggør vores korte hærdetid og høje kvalitet at entreprenører og bygherrer formindsker omkostninger til eksempelvis afspærring, genhusning og omorganisering. Desuden frigives der resurser til de øvrige arbejder. Med giftfrie produkter uden opløsningsmidler i tillæg til et stort udvalg af farver og mønstertyper ser vi en stor interesse fra boligselskaber, fødevarevirksomheder og industri i øvrigt, afslutter Palle Olsen.