Annonce

BASF lancerer ny MasterTop-serie på det europæiske gulvmarked

 

Med den nye MasterTop 1327-serie har BASF lanceret to helt flydende påført og lyddæmpende gulvsystemer, der forener god gangkomfort med eksklusive designmuligheder og forbedrede lyddæmpende egenskaber. Systemet er et supplement til BASF's produktportefølje af løsninger til byggebranchen, som er samlet under navnet Master Builders Solutions.

 

De nye systemspecifikationer, MasterTop 1327-16dB og MasterTop 1327-20dB, byder på en række fordele med henblik på rumakustik, påføring, design og bæredygtighed. Takket være det lyddæmpende lag, dæmpes vertikal lydtransmission, som f.eks. trinlyd, med 16 til 20 dB, så der opnås et behageligt bo- og arbejdsmiljø.

 

Lige som alle andre komponenter i MasterTop 1327-systemerne påføres dette innovative, lyddæmpende lag i flydende form. Dette forenkler udlægningen af gulvet – især i rum med komplekse former. Flydende påføring giver desuden plads til maksimal kreativ frihed og individuelt gulvdesign, når det gælder form og farve.

 

Læs mere om Gulve

 

Alle systemerne i MasterTop 1327-serien bidrager til optimal indendørs luftkvalitet og er i overensstemmelse med grænserne for emission i AgBBstandarden (Udvalg for sundhedsmæssig vurdering af byggematerialer). Den ekstreme holdbarhed og nem vedligeholdelse fører samtidig til reducerede livscyklusomkostninger.

 

- Lanceringen af MasterTop 1327-serien betyder en yderligere styrkelse af vores produktportefølje inden for dekorative gulvsystemer, hvor fokus er rettet mod æstetiske gulve som opfylder selv de højeste krav. Vores mål er naturligvis at tilbyde vores kunder topmoderne gulvbelægninger. MasterTop1327-20dB er for eksempel markedets første og eneste gulv med kun flydende komponenter, der reducerer trinlyd med 20 dB, siger Luc an Eldere, Head of Performance Flooring Europe i BASF.

 

Læs mere om Akustik

 

MasterTop 1327 fugefri gulvsystemer er særligt velegnede til bygninger, hvor der stilles store krav til både smagfuld indretning, gangkomfort og støjreduktion. I sygehuse er stilhed og velvære vigtige for patienternes helbredelse, i skoler er et støjsvagt miljø afgørende for elevernes læring – det samme gælder kontorer, hvor de ansatte skal koncentrere sig – og på hoteller ønsker gæsterne af slappe af i en rolig og behagelig atmosfære.

 

Fokus på bæredygtighed

MasterTop 1327-20dB er også en del af BASF´s nyligt lancerede bæredygtighedskampagne. Sammen med en række europæiske kunder præsenterer Master Builders Solutions-eksperter fra BASF udvalgte projekter, der viser, hvordan kunderne ved hjælp af avanceret kemi kan øge deres produktivitet og samtidig reducere driftsomkostninger og CO2-fodaftryk. Læs mere her

 

Den trinlydsdæmpende PU-belægning, MasterTop 1327-20dB, blev valgt ved renoveringen af en af Koteng Eiendomme AS’ kontorbygninger i Trondheim. Se video af processen her