Annonce

Optimerede trappeløsninger til større projekter

 

 

Tænker man trappen ind allerede på projektstadiet, får man en optimeret trappeløsning, som betyder en bedre pris, men også mulighed for at skabe nogle mere interessante trappeløsninger. BV-Trappen er med sit moderne og automatiserede produktionsapparat et godt bud, når der skal produceres mange trapper til større projekter.

 

Tekst af Annika Lillelund

 

I byggeprojekterne har trappen ikke altid højeste prioritet, men det er en fejl, siger Peter Vang, administrerende direktør hos BV-Trappen i Thisted, som lige nu bl.a. leverer trapper til to store projekter i hhv. Lisbjerg ved Århus og Glostrup:

 

- Begge er typeprojekter, som skal have mange trapper, og her kommer vores automatiserede produktion virkelig til at gøre en forskel. Vi kan producere mange trapper om ugen, og kunderne får en konkurrencedygtig pris og en god og ensartet kvalitet.

 

Læs mere om Trapper

 

Og om at indtænke trappen fra starten siger Peter Vang:

 

- Vi vil faktisk gerne med ind i processen, allerede når arkitekt eller bygherre slår de første streger, for så kan vi være med til at placere trappehullet mest hensigtsmæssigt og sidenhen designe og producere nogle trapper, som tager højde for vores produktionsapparat. Det gør i sidste ende trapperne billigere, når vi kan optimere produktionen. Omvendt kan en tidlig projektering også give flere udfoldelsesmuligheder rent arkitektonisk, for så kan vi virkelig tænke ud af boksen med både placering af trappe og design af trappen. Det er straks værre, når tegningerne er færdige og definerede, for så er det ikke så nemt at flytte en betonvæg eller en muret væg for at få den bedste trappe.

 

 

Kunderne skal se trapperne i virkeligheden

Lige nu er der en tendens til, at købere af nybyg selv vil være med til at vælge design og materialer på fast inventar i deres kommende bolig. Den tendens imødekommer BV-Trappen med deres tre showrooms i hhv. Glostrup, Koldby syd for Thisted og Kolding:

 

- Det er vigtigt, at folk kan komme hos os og se og fornemme materialerne i virkeligheden, for det er en svær beslutning at vælge en trappe, og langt de fleste har brug for rådgivning fra nogle, som ved, hvad de taler om. Hos os spiller servicen en stor rolle, og det er vigtigt for os at vise kunderne mulighederne. Det kommer selvfølgelig an på projektets karakter, for har du eksempelvis et socialt boligbyggeri, hvor der skal bygges mange, billige kvadratmetre, giver bygherren typisk ikke valgmuligheder på trapperne, men her er vi, i kraft af vores avancerede produktion, meget konkurrencedygtige på prisen.

 

BV-Trappen har en af de mest automatiserede produktioner i Nordeuropa placeret i Thy, hvilket for kunderne betyder korte leveringstider og mulighed for at have en tæt kontakt med produktionen:

 

- Lige nu har vi bl.a. de to typehusprojekter kørende, og så har vi endnu et stort projekt i ordrebogen, hvor vi skal levere mere end 130 trapper til ét projekt. Vi kan lide alsidigheden i opgaverne – både de store opgaver med mange trapper og den meget avancerede og skulpturelle trappe, som er blikfang i en stor foyer, og vi kan lide at have den tætte kontakt mellem kunder og produktion, som vores danskbaserede produktion giver.