Annonce

Bæredygtige træmaterialer fra de nordiske skove

Foto: Michael Bo Rasmussen / Baghuset

 

Saga Wood producerer og markedsfører bæredygtige produkter af nordisk træ, som sikrer brugerne langtidsholdbare, smukke og funktionelle løsninger. På Build in Wood konferencen den 30. og 31. maj i København vil virksomheden præsentere sine bæredygtige træprodukter til byggeriet.

 

 

Saga Wood blev etableret i efteråret 2015, men bygger på mere end 10 års erfaring med termomodificeret og olieimprægneret træ.

 

Virksomheden baserer sin produktion på nye, innovative og patenterede teknologier og egne patentanmeldelser. Gennem innovativ udvikling og konstant fokus på konkurrencedygtighed, kvalitet og service skaber og fastholder Saga Wood en position som det førende brand inden for bæredygtige nordiske træprodukter.

 

I produktionen anvendes udelukkende PEFC-certificeret råtræ, og alle Saga Woods produkter er Svanemærke­de. Saga Wood er den eneste udbyder på markedet af denne type produkter.

 

Foto: Henning Larsen

 

Samarbejde med arkitekter og bygherrer

Saga Wood producerer en række populære standardprofiler, men kan også efter ordre producere specialprodukter. Dermed får du som kunde ved Saga Wood mulighed for at skabe unikke og individuelle løsninger, som ikke behøver at være meget dyrere end standard. 

 

Hos Saga Wood tilbydes unikke produkter og de indgår gerne i et tæt samarbejde med både arkitekter, bygmestre og bygherrer. Det sikrer, at Saga Woods erfaring og kompetencer bliver udnyttet bedst muligt i forhold hvert enkelt projekt.

 

Læs mere om Træ

 

Kvaliteten er i højsædet

Virksomheden har mange års erfaring i at udvælge det rigtige råtræ, bearbejde det og rådgive sine kunder således at de bedste løsninger opnås. Saga Wood bygger på en organisation af veluddannede medarbejdere som har en stor viden om produkterne og som sætter en ære i at give kunderne den bedste rådgivning. Det er en målsætning ikke blot at sikre kunderne de bedste kvaliteter til konkurrencedygtige priser, men også at tilbyde den bedst mulige service fra tilbudsgivning, kundetilpassede løsninger, når dette er efterspurgt, til vejledning i vedligehold samt fleksible leverancer.

 

Saga Wood er testet og dokumenteret til Holdbarhedsklasse 1, samme klasse som andre kendte hårdttræstyper. Saga Wood er ikke blot bedst i test men også bedst til prisen. Det er muligt at få billigere kvaliteter som så ikke er svanemærkede, henholdsvis muligt at få dyrere kvaliteter som ikke er bedre i holdbarhed og stabilitet.