<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Bambusgulve er et bæredygtigt og miljøvenligt valg til både private og erhvervsboliger
 
 
Annonce

Bambusgulve er et bæredygtigt og miljøvenligt valg til både private og erhvervsboliger

 

Bambus er et forunderligt materiale. Det er en græssort, som vokser med en utrolig fart, som alligevel er stærkere end de fleste træsorter. Det egner sig derfor godt som et slidstærkt og miljøvenligt byggemateriale, hvilket netop er grunden til at Byg-Ecohome valgte at distribuere bambusgulve til det danske marked fra den Hollandske producent MOSO

 

Bambus er i princippet en uudtømmelig ressource, da den vokser meget hurtigt (op til 1 meter om dagen), og da kun de ældre stængler høstes, får den yngre bambus mere plads til vækst, der giver et højere udbytte. Bambus er den hurtigst voksende plante på jorden. Det tager kun fire år for en ny bambus at blive så stor, at den kan skoves fra samme stamme. Derfor er bambus mere miljøvenlig og bæredygtig end træ. 

 

Bambus er også slidstærkt med en overflade, som overgår langt de fleste træsorter, der bruges til gulve, når det kommer til hårdhed og slidstyrke. For eksempel er bambus hårdere og mere slidstærkt end både bøg, eg og ask. Denne slidstyrke sikrer et holdbart gulv med en lang levetid. Den unikke væksthastighed betyder sammen med en effektiv produktion at bambus faktisk absorberer mere C02 end det frigives under produktion og transport til kunden. Dette er blot en af de mange grunde til at Byg-Ecohome har valgt at forhandle bambusgulve fra den hollandske producent af bambusgulve MOSO, der har specialiseret sig i at producere C02-neutrale højkvalitetsgulve. 

  

Læs mere om Gulve

 

Slidstyrken er samtidig medvirkende til, at et bambusgulv er særdeles velegnet både til private boliger og til erhverv. Samtidigt er bambus også et godt byggemateriale, især fordi det er meget formstabilt og påvirkes mindre af ændringer i luftfugtigheden.

 

 

Gennemtestet

Udover dette har MOSO fået det økologiske og kulstofmæssige fodaftryk i deres produkter vurderet af Delft University of Technology efter den internationalt accepterede LCA-metode, og viser at alle solide bambusprodukter af MOSO® er CO2-negative over hele livscyklussen.

 

Som et resultat af disse certificeringer vil anvendelsen af MOSO® bambusprodukter muliggøre en højere certificerings-score for de vigtigste bæredygtige byggeprogrammer over hele verden: BREEAM og LEED. 

 

MOSO gulve er også et sundt valg, da de er anti-statiske og anti-allergifremkaldende, hvilket letter et sundt indendørs miljø. Eco-Core® Moso Bamboo Skovulv er i overensstemmelse med en E0-formaldehydemission og er C02-neutral.

 

Alle bambusprodukterne er 100 % økologiske og producenten MOSO har CE og FSC certifikationer bag sig og leverer gulvene med en garanti på op til 30 år.

 

 

Byg-Ecohome er leverandør af smukke, økologiske og bæredygtige bambusgulve, parket, bordplader, paneler og udendørs massive terrassebrædder og dækninger, i forskellige størrelser, farver og teksturer.

 

Byg-Ecohomes producent MOSO fra Holland er verdenskendt for deres topmoderne designs og højkvalitets bambusprodukter. Der er 100 % kvalitetsgaranti på deres produkter, som er tilpasset danske bygge- og designtraditioner, samt det nordiske klima.

 
Anbefalede artikler