Annonce

Byg på Vølund viden - 40 års erfaring med bæredygtige varmeløsninger

 

I mere end 40 år har Vølund Varmeteknik været en af pionererne indenfor varmepumper og bæredygtige energiløsninger. Den erfaring stiller firmaets projektafdeling til rådighed for rådgivere ved større bygge- og projektopgaver. Mød firmaet på Building Green i Aarhus.

 

Vølund Varmeteknik har mere end 140 års erfaring på det danske marked og over 40 års praktisk erfaring indenfor miljøvenlige varme- og ventilationsløsninger til dansk boligbyggeri, landbrug, institutioner og erhverv.

 

Hos Vølund Varmeteknik oplever man en stigende efterspørgsel på bæredygtige energiløsninger:

 

- Stadigt flere fokuserer på samspillet mellem energi- og ventilationsløsninger. Både professionelle og private ser på faktorer som komfort, kvalitet og energioptimering. Derfor hjælper vi med rådgivning, dimensionering og projektering af blandt andet jordvarmeanlæg og luft-til-vand varmepumper ved større bygge- og projektopgaver, fortæller salgs- og marketingchef Niels Peter Skov og fortsætter:

 

- Vi er vant til at samarbejde med arkitekter og bygherrer om at skabe varmeløsninger, der er skræddersyet til det enkelte projekt. Med Vølund Varmeteknik får man en sparringspartner med styr på den tekniske del og et indgående kendskab til tilskudsordninger, myndighedskrav, bygningsreglementer og alt det, der hører med til et større projekt.

 

Læs mere om Bæredygtighed

 

Byg på viden

Under mottoet "Byg på vores viden" stiller Vølund Varmetekniks projektafdeling sig til rådighed med viden og teknisk assistance ved projektering og dimensionering af varme- og ventilationsløsninger. Arkitekter, konstruktører, installatører, byggefirmaer mfl. får dermed direkte adgang til årtiers akkumuleret viden og dokumenterede resultater.

 

- Uanset om der er tale om renovering eller nybyggeri, er der behov for et overblik, der sørger, for at alle kompetencer spiller sammen. Hos Vølund Varmeteknik er vores projektafdeling specialister i at rådgive i hele processen fra start til slut. Med over 40 års erfaring har vi den fornødne erfaring og ekspertise til at dimensionere og projektere varmeløsninger i stor skala, så vores kunder opnår den optimale driftsøkonomi, forklarer Niels Peter Skov.