<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Concept Living medbringer færdigindrettet 1-værelses lejlighed til Ejendomsmessen i Bella Centeret
annonce
Annonce

Concept Living medbringer færdigindrettet 1-værelses lejlighed til Ejendomsmessen i Bella Centeret

 

Den 10- 11. april 2019 afholdes Nordeuropas største ejendomsmesse i Bella Centeret, København. I blandt udstillerne er Concept Living A/S by abc. Concept Living leverer permanent præfabrikeret byggeri og tager derfor en 1-værelseslejligheds showenhed med til messen.

 

- På vores stand H-A26 har vi valgt at tage en færdig bygget showenhed med. Den 1-værelses store lejlighed er med toilet/bad, køkken og ophold og den er fuldt møbleret. Der er fokus på praktikalitet og optimal udnyttelse af pladsen, så den faktisk virker meget større end kvadratmeter tallene viser; det giver dermed en følelse af mere plads, og samtidig kan vi fremvise, aspekter af den alternative byggemetode, forklarer fabrikant Kjeld S. Facius fra Concept Living.

 

Boligerne opføres også i større skala f.eks. som 2 og 3-værelses lejligheder.

 

 

 

Læs også: Portræt af tegnestuen Arcgency: Det flytbare liv

 

Concept Livings elementer er opbygget i træ, der produceres på fabrik i opvarmede haller, alt bliver installeret på forhånd, hvilket også gælder eksempelvis køkken, bad, toilet samt installationer f.eks. el og gulvvarme. Derefter bliver enhederne transporteret til byggepladsen, hvor de opstilles og færdiggøres idet fundamenter og forsyninger allerede er klargjort parallel med byggeriet af enhederne på fabrikken.

 

- De præfabrikerede enheder kan bruges til rigtig mange forskellige byggerier, hvor ungdomsboliger blot er ét eksempel af mange. Vi har dog særligt valgt at specialisere os inden for denne type, da vi her ser et behov i markedet. I øjeblikket er der stor efterspørgsel på ungdoms & studieboliger. På messen fremviser vi en fleksibel løsning, der hurtigt kan bygges og installeres, da byggepladsen kan klargøres samtidig med, at enhederne bliver bygget i hallerne, slutter Kjeld S.  Facius.

 

Concept Living har produktion i de tidligere Siemens-bygninger i Engesvang, der ligger lige ved Silkeborg. Her deler virksomheden fabrik med sit søsterselskab ABC Pavilloner, som i modsætning til Concept Living, der står for permanente løsninger, primært fokuserer på udlejning og gensalg.