Cosentino åbner showroom i Hedensted

Cosentino er markedsførende inden for kvartsoverflader og andre innovative materialer, og virksomheden satser nu stort på det danske marked, hvor man med et dansk showroom kan servicere og rådgive danske arkitekter og bygherrer bedre.

 

Tekst af Mikkel Weber Sandahl

 

Cosentino-centret i Hedensted bliver det tredje i Skandinavien. Det første åbnede i Göteborg i 2008, efterfulgt af Center Oslo i 2013, og det næste igen bliver et finsk center. I alt findes der over 90 Cosentino-centre i hele verden. Hans Eg ansvarlig for Cosentino i Danmark udtaler:

 

- Vi har hidtil styret vores aktiviteter fra afdelingen i Göteborg, men nu har vi fået en så stor volumen i Danmark, at det er på tide at etablere et showroom her med dansk salgs- og serviceafdeling. Cosentino tror på værdien af lokal forankring, og med vores center på plads i Hedensted kan vi give vores danske kunder en bedre rådgivning og sparring. Vi har indtil nu udelukkende haft fokus på retail, men med den danske afdeling på plads, ønsker vi at sætte fokus på projektmarkedet og indlede en dialog med danske firmaer inden for arkitektur og indretning omkring mulighederne.

 

 

Læs om Messer, Showrooms og Events

 

 

Store forventninger til materialet Dekton

Silestone fra Cosentino er velkendt som materiale til køkkener og badeværelser, men virksomhedens nyeste materiale, Dekton, har man enorme forventninger til.

 

 

Læs mere om Klinker & Fliser

 

 

- Dekton er et revolutionerende produkt, da det er både varme- og ridsefast. Jeg har selv en baggrund i køkkenbranchen, og der har vi efterspurgt et materiale med de egenskaber i mange år. Vi har et keramisk produkt, som kan anvendes både ude og inde, til bordplader, til facader og som belægning. Det er helt nyt, at det samme materiale er UV-resistent, ridse- og varmefast og samtidig 100 % beskyttet mod graffiti, siger Hans Eg og fortsætter:

 

- Den unikke holdbarhed og alsidighed gør materialet egnet til alt fra Metro-byggeri og butikscentre til hoteller og domiciler. Vi ser et enormt potentiale, og vi glæder os til at udforske potentialet med danske arkitekter og designere.

 

 

Læs mere Køkken

 

 

Om Cosentino-koncernen

Cosentino-koncernen er en global familievirksomhed, som fremstiller og distribuerer innovative overflader. Som markedsførende virksomhed arbejder Cosentino sammen med sine kunder og partnere om at skabe designløsninger, der giver merværdi og inspiration i hverdagen. Med de banebrydende varemærker Dekton, Silestone og Sensa by Cosentino, som alle er førende inden for kategorierne kvarts-, ultrakompakte- og genanvendelige overflader samt beskyttet granit, skabes unikt design både til private og offentlige miljøer.