Annonce

Designfest i Oslo fra d. 8. til 10. september

Designers staurday oslo 

Under årets Designers Saturday Oslo stiller 190 designbrands op sine nyheder i 36 unikke showroom fordelt på 12 stoppesteder rundt om i Oslo centrum.

  

Kunsthøgskolen i Oslo (KHiO) og Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO), samt Norsk Design- og arkitektursenter (DOGA) er tre af de 36 i alt showroom, der er samlet hele weekenden. Gratis busser kører hvert 10 minut i begge retninger mellem de 12 stoppestedene i Oslo.

 

Designers Saturday Oslo markerer 30-årsjubileum med flere nye attraktioner, hvilket inkluderer utstillinger og installationer fra studenter og fremadstormende designere, Unika Auction samt Best Talent- og jubilæumsudstilling.

 

Designers Saturday Oslo er en unik anledning for alle med interesse for design- og indretning til at se showroom, som ellers ikke er åbne for publikum og sidste nyt fra norske og internationel ledende producenter. 2015 registrede man totalt 7.844 skandinaviske og internationale besøgende.

 

Lørdag er branchedag. Søndag er showroomene åbne for alle interesserede.

  

PROGRAM:

Fredag 8. september

Officiel åbning af Designers Saturday jubilæum kl. 16.30 i SALT Arena på Langkaia.

Prisuddeling af Designers Saturday Awards Best Talents og Best Interior.

Designers Saturday Oslo 2017 bliver officielt åbnet af Rina Mariann Hansen, byråd for kultur, idrett og frivillighet, samt initiativtager og pensioneret indretningsarkitekt Brit Ismar.

 

Designers Saturday Awards Best Talent skal motivere unge designere i studie- eller etableringsfasen. Konkurrencen er åben for studenter og nyetablerede designere. De 20 finalister udstiller deres arbejder på KHiO.

 

 

Læs mere om Fagmesser & events

 

 

Klassikere og nykommere side om side

Der er stor mangfoldighed ig høj kvalitet på Designers Saturday Oslo. Fra italienske Moroso til relanceringen af norske klassikere hos Vatne og videre til møbelkunst fra japanske Miyazaki. Derudover kan du på Unika Auction anskaffe dig prototyper fra flere af de allerbedste norske designerne fra 1945 til i dag.

 

 

Trends og tendenser – hvad sker der inden for interiørarkitektur?

Et stort, trofast publikum prioriterer et besøg på festivalen Designers Saturday Oslo for at hente inspiration, viden og knytte kontakter. Udstillerne lancerer flere verdensnyheder på design-eventet, mens andre produkter bliver vist for første gang i Norge. 

 

Læs mere om Designers Saturday Oslo her