Detaljer og dialog er vejen til den gode indretning

 

Det kræver sit at indrette et helt nyt kontordomicil – derfor allierede Leasing Fyn sig med A/S Zolutions – Art & Design, da en ny bygning skulle tages i brug i Odense

Tekst af Tim Panduro

 

Fra skraldespande over skriveborde og til receptionsdiske. Opgaven var svimlende, da

Leasing Fyn for nyligt skulle have indrettet et nyt domicil. Virksomheden flyttede fra Fåborg til et nybyggeri på Bondovej i Odense, der skulle indrettes efter alle kunstens regler.

Den opgave blev lagt i hænderne på professionelle.

- Vi og en af vore konkurrenter blev kontaktet af Leasing Fyn, og vi kørte længe en sideløbende proces, indtil valget endelig faldt på os, siger salgsdirektør i  A/S Zolutions - Art & Design Jesper Kristiansen.

A/S Zolutions – Art & Design beskæftiger sig med kopi- og printløsninger, leverancer af kontorartikler, designmøbler/belysning til private og indretningsløsninger til B2B og den offentlige sektor.  

- Vi har vore egne indretningsarkitekter, som blev knyttet på opgaven, og gennem samtaler med kunden fandt vi en løsning, der lå økonomisk, praktisk og designmæssigt inden for de ønsker, vi mødte, siger Jesper Kristiansen, der sammen med sit team også skulle tage arbejdsmiljøhensyn i indretningen. Udover hensyn til lysindfald og ledningsføring, var der også et helt særligt forhold, der gjorde sig gældende.

 

 

Læs mere om Indretning og Design

- De gik fra mindre kontorer og til en mere åben og transparent planløsning. Derfor gjorde vi os store overvejelser om, hvordan vi kunne indrette med støjskærme og andre afskærmningsformer for at tilgodese den store forandring det indebære for medarbejderne, at skulle fungere og arbejde i såkaldt ”storrumskontor”.

Løsningen faldt i Leasing Fyns smag. I hvert fald fik  A/S Zolutions - Art & Design opgaven efter nogle måneders forarbejde.

- Vi sørgede for at have både en god dialog og et øje for detaljen. Vi taler et hus med over 50 arbejdspladser, der skal indrettes med alt fra kantine- og mødefaciliteter over arkiv og til lounge og reception. Så der er mange overvejelser, man skal gøre sig.

De sidste brikker
Efter at have trukket de store linjer, skulle rammerne fyldes. Det er der, de mindste, men væsentlige brikker i puslespillet skal lægges.

- Den sidste måned handlede det om, hvordan vi udnyttede budgettet bedst muligt. Det blev meget detaljeorienteret, akkurat som det sig høre og bør, godt forarbejde er som regel garant for perfekt slutresultat. Heldigvis var kunden meget tryg i vores rådgivning og sparringen med kunden var helt i top. Det er naturligvis altid vigtigt for os, siger Jesper Kristiansen, der er begejstret for slutresultatet.

- De har fået et æstetisk flot hus med en gennemtænkt planløsning. Det er et projekt, der udstråler gedigent håndværk over hele linjen.