Annonce

Drømmen om mere træ i byggeriet

 

Træ.dk er træbranchens fælles informationsprojekt. Siden 1995 har Træ.dk formidlet veldokumenteret viden om træ for at fremme brugen af dette miljøvenlige råstof og for at fremme træbranchens produktudvikling og afsætning.

 

Projektet er skabt og drevet af mennesker, der elsker træ og drømmer om en fremtid bygget på træ. En fremtid, hvor der bruges mere træ end i dag – både til byggeri, produkter og energi – og hvor der er rigeligt med skove, der bæredygtigt kan producere alt det træ, som vi forhåbentlig kommer til at bruge.

 

På Træ.dk finder man artikler om bæredygtigt byggeri, lækkert design, skovbrug, uddannelse og forskning, samt et leksikon fyldt med viden om træ. I de seneste år har Træ.dk blandt andet haft fokus på brugen af CLT i både højt byggeri såvel som enfamiliehuse.

 

Læs mere om Træ

 

Rekordhøje studieboliger, verdens største CLT-byggeri og nytænkning blandt de danske boligorganisationer er alle projekter, der hører hjemme på Træ.dk, og forhåbentligt vil der i den nærmeste fremtid også komme flere større, danske projekter til.

 

Træ.dk ønsker at fremme netværksdannelsen og samarbejdet i træbranchen. Visionen er at gennemføre et langvarigt informationsarbejde for at opnå langvarige effekter på danskernes viden om og holdning til træ.

 

Bag Træ.dk står seks organisationer, to styrelser og en undervisningsinstitution. Alle har de til fælles, at træ er en central del af deres hverdag. Derudover har Træ.dk et ambassadørkorps bestående af innovative og ansvarlige virksomheder, der støtter Træ.dk’s arbejde, og som kan hjælpe med at åbne danskernes øjne for alt det, som træet kan – arkitektonisk, æstetisk, indeklimamæssigt, miljømæssigt mv.

 

Træ.dk vil være at finde på Build in Wood som ordstyrer.