<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Et nyt produkt hvor kun fantasien sætter grænser
Annonce

Et nyt produkt hvor kun fantasien sætter grænser

 

I 25 år har Semitech leveret løsninger indenfor bla. gitterriste, trin & planker, strækmetal og perforerede plader. Nu kan Semitech som de eneste i Danmark også tilbyde 3D plader til facader og interiør fra den tyske producent Binder Parametric Metal, der gør det muligt at skabe helt unikke udtryk på tværs af farver, former og materialer.

 

Tekst af Alexander Tengbjerg

 

Semitech har gennem 25 år været en vigtig rådgiver og sparringspartner for både entreprenører og arkitekter, når det kommer til løsninger indenfor byggeri og ikke mindst facader.

 

Positionen, som en troværdig rådgiver, opnår man bestemt ikke fra den ene dag til den anden, og spørger man Brian Kristensen, der er afdelingsleder inden for facadeprojekter hos Semitech, skyldes virksomhedens succes en blanding af kompetente og engagerede medarbejdere og en evig søgen efter nye løsninger og produkter:

 

- Vi har en erfaren medarbejderstab, der kender vores produktkatalog ud og ind. Når telefonen ringer, står de altid klar til at sparre med kunderne om, hvordan vi fælles når i mål med den bedst mulige løsning. Det handler ikke om, hvorvidt tingene kan lade sig gøre, men hvordan det skal lade sig gøre, fortæller Brian Kristensen og fortsætter:

 

- Hertil repræsenterer vi jo nogle af Europas dygtigste og største leverandører, hvilket betyder, at vi altid kan levere produkter af en enestående kvalitet.

 

 

 

Læs også: Interview med Jacob Storebjerg Laursen, team- og kvalitetsleder hos Årstiderne Arkitekter: Holdånd skabte resultater

 

En unik facadeløsning

Der er også en faglig nysgerrighed blandt folkene hos Semitech, og man søger altid produkter, der kan bidrage til ny og spændende arkitektur. Det har resulteret i at Semitech, som de eneste i Danmark, nu kan levere de helt unikke 3D facade- og interiørplader fra tyske Binder.

 

- Med disse facade- og interiørplader kan arkitekter og entreprenører selv vælge de udtryk, farver og former, som de ønsker til f.eks. deres facader eller indretningsprojekter. Det er nogle fantastiske produkter at arbejde med, for det er sjældent, at man får så mange kreative muligheder, forklarer Brian Kristensen

 

Tager man Wave-pladerne fra Binder, kan de blandt andet produceres i både stål, aluminium og kobber, og man kan få dem i en perforeret og ikke-perforeret udgave. De egner sig godt til f.eks. solafskærmning, da de skaber et smukt og behageligt lys, der ser legende ud takket være pladernes udformning og perforering. Udefra ser man også et utroligt farvespil, der vækkes til live med den bølgende facade.

 

- Facade- og interiørpladerne, som f.eks. Wave-modellen, er fantastiske arkitektoniske værktøjer, men når kun fantasien sætter grænser, kan man godt miste overblikket. Derfor hjælper vi naturligvis med at udarbejde 3D tegninger, så man lettere kan visualisere de fremtidige løsninger. Ligeså sørger vi i samarbejde med Binder for, at alle arkitektens tegninger følges ned til den mindste detalje, så de kan vide sig sikre på, at de får lige det, de ønsker. Vi ønsker sammen med vores leverandører at gøre alt for at lette byggeprocessen for vores kunder, og samtidigt ramme deres oprindelige visioner bedst muligt, afslutter Brian Kristensen.