<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Excellent Systems: Bedre beskyttelse af træterrassen

Excellent Systems: Bedre beskyttelse af træterrassen

Annonce

Excellent Systems

 

 

Traditionelt udføres terrasser enten med sten eller træ, sådan har man altid gjort, men selv i ruinerne fra de gamle grækere og romere, er der brugt opklodsning under belægningen. Derfor kan man stille spørgsmålet, hvorfor man i dag nøjes med et par millimeters tagpap under et stykke trykimprægneret træ?

 

 

Søren Vestergren er produktspecialist i virksomheden Excellent Systems, der står bag PavePad-opklodsningssystemet, og han undrer sig over, at folk ikke ofre lidt mere på at beskytte deres terrasse-brædder.

 

- Der er mange fordele ved PavePad systemet. Da den er i PE plast, så den rådner ikke, den tager ikke skade af frost, og den kan tåle skruer. Mange kender ikke mulighederne, og vi spørger os selv, hvorfor folk ikke er villige at gøre det ordentligt fra starten? Det handler dybest det om at spare nogle hundrede kroner ved etablering og så lade træet langsomt nedbryde i fugt, fortæller Søren Vestergren og fortsætter:

 

- Vi har godt fat i de moderne tagterrasser med belægningssten, men hvorfor er det i dagens Danmark stadig ”okay” med 3 mm tagpap under et stykke trykimprægneret træ?

 

Alternativ opklodsning af strøer og træterrasser

Perfekt nivellering af belægning sikres ved at stable flisefødderne oven på hinanden, indtil den ønskede højde opnås. Strø konstruktionerne hæves med minimum 30 mm ved at vende 2 stk PavePad 15 mm mod hinanden, herved skabes en glat anlægsflade. Finnivellering kan laves helt ned til 1,5 mm med "shim afstandsskive", som er det mindste modul i PavePad-serien.

 

Miljørigtig tænkning

PavePads produceres på Excellent Systems egen fabrik i Danmark. Alt produceres i PEHD (Polyethylen- High Density). PEHD er et meget stærkt og holdbart materiale, som er utroligt vejrbestandigt (frostsikker). PEHD er et "rent" genbrugsmateriale, som ikke indeholder giftstoffer, blødgører m.m. Søren Vestergren fortæller i den forbindelse:


- Vi er meget bevidste om påvirkningen af miljøet, og brugte eller afskårne dele kan således efter vask og rengøring kværnes, regenereres og genanvendes til støbning af nye produkter. Der er dermed ingen miljømæssige påvirkning fra Excellent Systems PavePad serien. Denne grundtanke og holdning omkring miljøet afspejles i alle de produkter, som vi i dag fremstiller. 

 

PavePad

Anbefalede artikler