<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Fuld gang i byudviklingen i Storkøbenhavn
annonce
Annonce

Fuld gang i byudviklingen i Storkøbenhavn

Kubehusene i Ørestad Syd – Foto: Adept

 

Mandag d. 8. oktober afholder Building Network årets 11. netværkskonference. Det foregår på smukke Bernstorff Slot i Gentofte, hvor et udsnit af de nyest bygge- og anlægsprojekter i Storkøbenhavn præsenteres.

 

 

Der er fuld gang i byudviklingen i Storkøbenhavn, ligesom der også er planlagt mange nye spændende bygge- og anlægsprojekter i omegnskommunerne. På Building Network’s eksklusive netværkskonference på Bernstorff Slot har du blandt andet mulighed for at høre og tale med CEO René Brandt fra Ikano Bolig, founding partner Anders Lonka i tegnestuen Adept og Salgsdirektør Tobias Røndbjerg fra Anlægsgartner Gottlieb samt møde nogle af regionens bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører.

 

 

I Sverige har Ikano Bostad mere end 1.000 boliger på tegnebrættet – PR-visualisering af Ikano-bolig i Malmö: Juul Frost Arkitekter.

 

Læs interview med Martin Krogh, partner i Adept om Ku.Be. – Et levende kultur- og bevægelseshus uden grænser

 

Tåstrup byudvikler for 2,2 milliarder kroner

Programmet indledes af Anders Lonka fra ADEPT Arkitekter. Tegnestuen er modtager af byggebranchens hæderspris Årets Byggeri i 2015 for det bæredygtige boligbyggeri Havnehusene i Aarhus. Adept har derudover slået stregerne til det usædvanlige boligbyggeri Kubehusene i Ørestad Syd, og tegnestuen står eksempelvis også bag masterplanen for det ambitiøse Nordic Water Universe, som for nyligt har fået godkendt lokalplanen til et unikt og levende bykvarter i Høje-Taastrup med tæt bebyggelse til 2,2 milliarder kroner.

 

Ikano Bolig’s første boligprojekt i Danmark

CEO René Brandt fra IKEA-ejede Ikano Bolig præsenterer selskabets første boligbyggeri i Danmark. Boligprojektet er samlet på ca. 25.000m2 og vil blive opført i Greve. Til efteråret 2019 kommer de første af 230 ét- og toplansrækkehuse til at stå klar. Ikano Bolig udvikler naturligvis boligerne i samarbejde med det lokale IKEA varehus, så alle kubikmeter bliver udnyttet bedst muligt.

 

- IKEA er specialist i at indrette funktionelt optimerede boliger. Vi kalder det kubiksmarte boliger, hvor vi ikke bare tænker i udnyttelse af hver eneste kvadratmeter, men af hele rummet i boligen, forklarer René Brandt. Han understreger, at IKEA først og fremmest bidrager på konsulentniveau, så der bliver altså ikke tale om at sælge fuldt møblerede IKEA-huse.

 

Nordic Water Universe – Foto: Adept

 

Læs også interview med Martin Laursen, partner i Adept om Kubehusene i Ørestad Syd: Individuelle byggeklodser interagerer

 

Dialog og netværk

Mellem oplæggene vil der være mulighed for at komme i dialog med dagens talere og møde nogle af regionens rådgivere, entreprenører og leverandører. 

 

Er du interesseret i at deltage, så læs mere her